[ΑΠΛΗΣΤΟΣ "Ψευτομουφτής" Ξάνθης! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! "Καμπάνια" για τα κουρμπάνια...για να πλουτίσει πιο πολύ!!!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αλήθεια κύριε Αχμέτ Μετέ; Πότε επιτέλους θα χορτάσεις; Τι ψυχή θα παραδώσεις στο Θεό αφού την ώρα που καθημερινά δεκάδες ομόθρησκοί σου αρρωσταίνουν, εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο να μαζέψεις.. λεφτά;!!! Ταρίφα 120-150 ευρώ έκαστος!

*Γιατί κύριε "Ψευτομουφτή" συνεχίζεις και ΑΡΝΙΕΣΑΙ να υπάρχει μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ στην οποία δεν θα συμμετέχουν μόνο πληρωμένοι "ιμάμηδες" σου, που θα διαχειριστεί αυτά τα τεράστια ποσά που συγκεντρώνονται στο εξωτερικό;;


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ορισμένοι άνθρωποι δεν "χορταίνουν" με τίποτα, ακόμη κι όταν βλέπουν τους συνανθρώοπυς και ομοθρήσκους τους υποφέρουν και να ταλαιπωρούνται!
Την ίδια ώρα λοιπόν που το Bloomberg εντάσσει τον Εχίνο Ξάνθης στις φτωχότερες περιοχές της Ευρώπης που έχουν πληγεί απο τον Covid-19, την περιοχή δηλαδή που ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ τους περισσότερους νεκρούς αλλά και τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα μας, ο περιβόητος πλέον για την απληστία του "ψευτομουφτής" Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, αφου προηγουμένως πήγε... "ταξιδάκι" στην Ανδριανούπολη για να "εισπράξει" και τους "μισθούς" του απο τη "Μητέρα" Τουρκία, αντί να ασχοληθεί ανθρώπινα τουλάχιστον με τους ομοθρήσκους του, ξεκίνησε ..."καμπάνια" συγκέντρωσης χρημάτων με πρόσχημα τα κουρμπούνια, προκειμένου να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα...πλούτη του!!!

Μα τέτοια ΑΠΛΗΣΤΙΑ κύριε "Ψευτομουφτή" Ξάνθης;
Ειλικρινά κύριε Αχμέτ Μετέ δεν θα ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ ποτέ σου;
Το ερώτημα όλων των μουσουλμάνων και ιδίως της Ορεινής περιοχής, αφού ενώ αυτοί ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ δυστυχώς, ο "Ψευτομουφτής" Αχμέτ Μετέ συνεχίζει το ίδιο "βιολί"!!! Μαζεύει λεφτά!!!!

Απο τα οποία ως συνήθως, θα δώσει κάποια ..."ψιχία" σε κάποιες οικογένειες του "περιβάλλοντός" τους -κυρίως τις οικογένειες των "ψευτο-ιμάμηδών" του και αυτών που αποτελούν τους "εκλεκτούς" του- και τα υπόλοιπα θα προστεθούν στις...επενδύσεις του στην "Μητέρα" Τουρκία!!!
-Μια ζωή δηλαδή....Αχμέτ Μετέ!!!
Για το σκοπό αυτό λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση στα Τουρκικά ορίζοντας και....τιμή! Απο 120-150 ευρώ έκαστος!!!!

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωσή του:


Καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για κουρμπάνια
Πολύτιμοι Τούρκοι-μουσουλμάνοι
Δυτικοθρακιώτες αδερφοί μου
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Κουρμπάν Μπαϊράμ, για να μπορέσουν και οι αδερφοί μας που δεν μπορούν να σφάξουν κουρμπανια, να βιώσουν τη χαρά αυτή, αρχίζουμε Καμπάνια για Σφάξιμο Κουρμπανιών δια Εκπροσώπου.
Οι αδερφή μας που επιθυμούν να δώσουν εξουσιοδότηση για κουρμπάνι μπορούν δια μέσου των ιμάμηδων να υποβάλουν αίτημα στη μουφτεία μας. Κάθε χρόνο μερίδιο από κουρμπάνια φτάνει σε 2.500 οικογένειες.
Τίμημα για τα κουρμπάνια είναι για το εξωτερικό 120 ευρώ και για το εσωτερικό 150 ευρώ.

Ανακοινώνεται σε όλους, εύχομαι ο δημιουργός να αποδεχθεί τα κουρμπάνια μας.
Αχμέτ Μέτε
Μουφτής Ξάνθης
4/7/2020
(σ.σ. Η μετάφραση του κειμένου απο τα Τουρκικά στα Ελληνικά είναι απο τα Τουρκικά Νέα)
ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ
Φυσικά τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώσουν οι γνωστές ανθελληνικές οργανώσεις Τούρκων Δυτ. Θράκης προκειμένου με τη συνδρομή του Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας να αποδοθούν στον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης!
(σ.σ. Το ποσόν μάλιτα που θα συγκεντρωθει μάλιστα υπολογίζεται σε πάνω απο 500.000 ευρώ!!!)
-Άπληστος δυστυχώς....ακόμη και εν καιρώ πανδημίας, σκέφτεται πως θα πλουτίσει περισσότερο!!! Μοιράζοντας κάποια "ψιχία" σε κάποιους "δικούς" του...
-Αλήθεια κύριε Αχμέτ Μετέ; Πότε επιτέλους θα χορτάσεις; Αλλά και γιατί συνεχίζεις και ΑΡΝΙΕΣΑΙ να υπάρχει μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ στην οποία δεν θα συμμετέχουν μόνο "άνθρωποί" σου, που θα διαχειριστεί αυτά τα τεράστια ποσά;


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου