[Ο Στέργιος Γιαλάογλου για την "στοχοποίηση" της Ξάνθης εξ' αιτίας του κορωνοϊού! Εξακολουθούμε να μη τηρούμε τα μέτρα...]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Για εμένα σημασία έχει το γεγονός ότι εξακολουθούμε να μην συμμορφωνόμαστε με τα μέτρα.

Με μια παρέμβαση ρήξης και ανατροπής, ο γνωστός δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου με ανάρτησή του στο fb τολμάει κι έρχεται "κόντρα στο πλήθος", λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, τόσο για τα περί "στοχοποίησης της Ξάνθης", όσο και για τα μέτρα που δεν τηρούνται στο Νομό μας, παρά τα περιοριστικά μέτρα και τα συνεχή κρούσματα στη περιοχή μας...
Ιδού αυτούσια όλη η ανάρτησή του που πιθανόν να "ενοχλήσει" φυσικά πολλούς απο αυτούς που ενώ έπρεπε να λειτουργήσουν με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΕΥΘΥΝΗ απέναντι στους πολίτες, είτε "πετούσαν" μάσκες, είτε και τώρα ακόμη, "μοιράζουν"....χειραψίες, φιλιάκια και αγκαλιές σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα! Με κύριο πρόβλημά τους, να κάνουμε κι εμείς..."πανηγύρια" στη πόλη μας όπως σε άλλες πόλεις!
Μόνο που στο δικό μας Νομό τα κρούσματα είναι οι συνεχώς αυξανόμενα κι εδώ θρηνήσαμε τους περισσότερους νεκρούς...
Αυτούσια όλη η ανάρτηση του Στέργιου Γιαλάογλου:

Μιλούν όλοι για στοχοποίηση του νομού και της πόλης. Μιλούν για έλλειψη εντοπισμού των κρουσμάτων σε συγκεκριμένη περιοχή-δήμο. Διακινούνται αγανακτισμένες δηλώσεις και κραυγές για τους αποκλεισμούς των βορείων συνόρων από τους τουρίστες. Δεν βλέπουν τα κρούσματα στις γειτονικές χώρες, ούτε στις συνεχείς επιστροφές μεταναστών οδικώς από τον βορρά, όπου δεν υπάρχει επαρκής συνοριακός έλεγχος, ούτε ότι τα περισσότερα κρούσματα στο εσωτερικό εντοπίζονται στην Π.Ε Ξάνθης, ούτε ότι παρά την καραντίνα δεν εξαλείφονται τα κρούσματα, δεν βλέπουν τους δεκάδες λαθρομετανάστες που γεμίζουν ξανά την Εγνατία οδό, καθώς ο Εβρος δέχεται και πάλι πίεση και δεν αντέχει.

Για εμένα σημασία έχει το γεγονός ότι εξακολουθούμε να μην συμμορφωνόμαστε με τα μέτρα. Κανείς εντός πόλεως (εξ όσων δύναμαι να παρατηρήσω) δεν συμμορφώνεται ειδικά η νεολαία αδιαφορεί χαρακτηριστικά. Μεγαλώνει το κίνημα των αντιδραστικών και των αρνητών της πανδημίας και υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπίσουμε σκληρότερα μέτρα. Λείπει ο κεντρικός συντονισμός, λείπει η ενημέρωση και παρότρυνση του κόσμου να τηρεί τις αποστάσεις. Εντάξει, η ίδια κατάσταση επικρατεί και άλλού. Προχθές στην Θεσσαλονίκη, είδα με απογοήτευση ότι κανείς δεν φορούσε μάσκα, ούτε στα δικαστήρια, ούτε και έξω. Χθές στο λιμάνι της Κεραμωτής δεν φορούσε κανείς μάσκα, μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και τέλος, αυτή ήταν η φροντίδα των υπευθύνων. Συνεχίζουμε αμέριμνοι, αδιάφοροι, πεισματικά ανεπίδεκτοι συμμόρφωσης. Οι τουρίστες εμάς βλέπουν και κάνουν χειρότερα. Οι εκπρόσωποι του λαού, τοπικά, ουσιαστικά είναι άφαντοι. Ενώνουν τις φωνές τους με αυτές των αγανακτισμένων και στοχοποιημένων, επιλέγοντας την ασφαλή οδό του λαϊκισμού, πιστεύοντας ότι μια ανώτερη δύναμη θα βοηθήσει και πάλι τους αφελείς και επιπόλαιους. Ο καθένας μόνος του τελικά!
adesmeftithrakisblogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου