[Τι άλλο θα "σκαρφιστεί" η "παρέα" του Τσέπελη για να βγάλει "λάδι" τον Αρχηγό....]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Οι πάντες «επιστρατεύτηκαν» τις τελευταίες μέρες από την «παρέα» με κυρίαρχο στόχο και σκοπό να «σώσουν» τον Δήμαρχο Τσέπελη από τις σοβαρές ευθύνες του, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του κορωνοϊού και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…

Ποιος φταίει λοιπόν για τα αυξανόμενα κρούσματα Covid-19 στη Ξάνθη; Μα τα… μαζικά τεστ του Ιουνίου με μια διαφορά!

Για να φτάσουμε σε αυτά τα μαζικά τεστ, έγιναν τεράστια λάθη, από την ίδια ακριβώς «παρέα». Τους δυο Δημάρχους Ξάνθης και Μύκης, την διοικήτρια του Νοσοκομείου και φυσικά τον… Χαρδαλιά που περισσότερο για… «εκδρομή» και selfies έρχονταν στη Ξάνθη με το ελικόπτερο παρά στο να γίνουν σωστές κινήσεις...!

Να θυμίσω τον «καυγά» του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη στο Δημαρχείο στη συνάντηση για το Δροσερό; Να θυμίσω τα ευτράπελα στο Δημαρχείο της Μύκης στη Σμίνθη;

Έτσι λοιπόν προκειμένου να μας πείσουν ότι για την αύξηση των κρουσμάτων όλοι φταίνε εκτός του Τσέπελη και της «παρέα» του, ήταν η δικαιολογία ότι έγιναν πάρα πολλά μαζικά τεστ!
Και επιστράτευσαν μάλιστα και τον υπεύθυνο γιατρό της ΕΟΔΥ στη Ξάνθη Σπύρο Σαπουνά με μια διαφορά…!

Για να φτάσουμε στα μαζικά τεστ, προηγήθηκαν θάνατοι και δεκάδες κρούσματα, πολλά από τα οποία μάλιστα δεν εμφανίστηκαν ποτέ..!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου