[Τι δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα του πάρτι σας;]

Δεν υπάρχουν σχόλια


Και ποιος δεν έχει ονειρευτεί να διασκεδάζει σε ένα υπέροχο πάρτι, απολαμβάνοντας μια τέλεια ατμόσφαιρα και δημιουργώντας ωραίες αναμνήσεις με την οικογένεια, τους φίλους του ή ακόμα και τους συναδέλφους; Η διοργάνωση του τέλειου πάρτι ή μιας μοναδικής δεξίωσης ακούγεται πάντα μια υπέροχη ιδέα, αλλά πολύ συχνά μπορεί να προκαλέσει... πονοκέφαλο, καθώς προστίθενται συνεχώς άπειρες υποχρεώσεις στη λίστα της σωστής προετοιμασίας.
Κάθε πάρτι, λοιπόν, αξίζει να μείνει ξεχωριστό στη μνήμη των καλεσμένων του και να δικαιώσει τον διοργανωτή του για την προσπάθεια που κατέβαλε. Υπάρχουν αρκετές ιδέες εκεί έξω που σίγουρα θα σας χαρίσουν έμπνευση για να χαρίσετε στους καλεσμένους σας ένα αποτέλεσμα μοναδικό και ιδιαίτερο. Όλες, όμως, έχουν ως κοινή αφετηρία μια βασική λίστα χαρακτηριστικών που δεν πρέπει να αγνοήσετε.

5 στοιχεία που εξασφαλίζουν απόλυτη επιτυχία στα πάρτι!
Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε όλα όσα αποτελούν το... βασικό και εγγυημένο «πακέτο» για να χαρίσετε στους καλεσμένους αλλά και στον εαυτό σας υπέροχες στιγμές!

1. Γεμίστε με μπαλόνια και φουσκώστε... από περηφάνια!
Δεν είναι τυχαίο που είναι η πρώτη μας σκέψη στο άκουσμα της λέξης «πάρτι». Πολύχρωμα, διάφανα, μεταλλικά, φωσφορίζοντα και σε απίθανα σχέδια, τα μπαλόνια πρωταγωνιστούν στα πάρτι ως τα κατεξοχήν σύμβολα της χαράς και της γιορτής. Δεν υπάρχει ηλικία που να μην τα βρίσκει χαριτωμένα και η αλήθεια είναι πως στις μέρες μας υπάρχουν τόσες επιλογές που τα μπαλόνια ταιριάζουν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση! Μη διστάσετε να διακοσμήσετε κάθε γωνιά του χώρου σας με μπαλόνια και να βγείτε έξω από τους συνηθισμένους τρόπους στήριξής τους, κρεμώντας τα ανάποδα ή ακόμα και αφήνοντάς τα ελεύθερα να κατακλύσουν το ταβάνι! Το αγαπημένο αυτό αξεσουάρ της διακόσμησης μπορεί ακόμα και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση του ψυχαγωγικού προγράμματος του πάρτι ή να αποτελέσει το ιδανικό αναμνηστικό δώρο μόλις αυτό τελειώσει!
 2. Βρείτε χώρο για τις φαντασμαγορικές πινιάτες
Δεν έχουν πολλά χρόνια που μπήκαν για τα καλά στη ζωή μας, αλλά είναι γεγονός πως οι πινιάτες αποτελούν πλέον ένα από στοιχεία που προμοτάρουν ένα πάρτι. Όπως τα μπαλόνια, η επιλογή σε σχέδια, χρώματα και θέματα είναι κυριολεκτικά αστείρευτη. Με έξυπνες κατασκευές και υπέροχες εκπλήξεις στο εσωτερικό τους, δημιουργούν το απαραίτητο σασπένς στο πάρτι, προκαλούν άφθονο γέλιο και δίνουν την αφορμή για αμέτρητα χαριτωμένα φωτογραφικά κλικ. Είτε προμηθευτείτε μια έτοιμη του εμπορίου είτε δοκιμάσετε να φτιάξετε τη δική σας, φροντίστε να τη στερεώσετε σωστά ώστε να αντέξει κάμποσα χτυπήματα. Εναλλακτικά μπορείτε να τη δέσετε σε ένα κινητό κοντάρι που ανάλογα κάποιος θα το απομακρύνει ή θα το φέρνει κοντά στους επίδοξους... πολιορκητές της!


3. Διαλέξτε καλή και σωστή μουσική
Μπορεί ο ξάδελφός σας να είναι... εξπέρ στα decks, αλλά προτιμότερο είναι να αναθέσετε τη μουσική επένδυση της εκδήλωσής σας σε έναν επαγγελματία που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας με το πλούσιο portfolio του. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε πως η playlist θα είναι του απόλυτου γούστου σας και πως θα προσαρμόζεται ανάλογα στο ρυθμό του πάρτι, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους και αποφεύγοντας τις αμήχανες «κοιλιές» στο πρόγραμμα. Η λίστα των τραγουδιών είναι σωστό να περιλαμβάνει ακούσματα από όλο το φάσμα της μουσικής, αν και λόγω της ημέρας, δικαιούστε να δείξετε μια μικρή προτίμηση στο είδος που εσείς αγαπάτε. Χωρίς υπερβολές, βέβαια.

4. Επενδύστε στο ιδανικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας
Πόσες φορές βρεθήκατε σε ένα πάρτι και νιώσατε τόσο παράταιροι που αναρωτιόσασταν τι στο καλό γυρεύετε εκεί; Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό σε ένα πάρτι από τον αποκλεισμό συγκεκριμένων ανθρώπων από τη διασκέδαση. Σίγουρα η μέρα είναι δική σας και όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας, αλλά το δίκαιο είναι να δείξετε την εκτίμησή σας στους προσκεκλημένους σας διαλέγοντας ένα πρόγραμμα ψυχαγωγίας που αντανακλά τις προτιμήσεις της πλειονότητας. Είτε πρόκειται για γαμήλια δεξίωση ή παιδικό πάρτι, είτε για γενέθλια ή αποφοίτηση, ο θεματικός πυρήνας της ψυχαγωγίας δεν πρέπει να κανει τους καλεσμένους να νιώθουν απομονωμένοι ή παρείσακτοι. Αν δεν μπορείτε μόνοι σας να βγάλετε άκρη, το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία ανιματέρ.

5. Φαγητό και ποτό για όλους
Ακόμα κι αν πρόκειται για μια λιτή εταιρική εκδήλωση, η προετοιμασία ενός περιεκτικού και φινετσάτου μπουφέ, κάνει τη διαφορά! Το μενού είναι συχνά αυτό που ανακαλούν περισσότερο στη μνήμη τους οι καλεσμένοι στο τέλος του πάρτι. Μην το παρακάνετε, ωστόσο. Το φαγητό στο πάρτι δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το ιδανικό συμπλήρωμα και η λογική του είναι να υπάρχει πάντα κάτι λαχταριστό και νόστιμο για όποιον το θελήσει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές προτιμήσεις των καλεσμένων σας ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες (βίγκαν ή ωμοφαγικά μενού, αλλεργίες) αλλά και την ηλικία τους, εξοπλίζοντας παράλληλα το μπαρ του πάρτι ανάλογα.
Μπορεί να εκκρεμούν ακόμα πολλά πράγματα μέχρι να φτάσετε στο σημείο... μηδέν του πάρτι, αλλά το βέβαιο είναι πως έχοντας δώσει την προσοχή σας στα παραπάνω 5 στοιχεία είστε πολύ κοντά στην απόλ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου