[ΒΟΛΙΔΕΣ Σε δυο μήνες ο Τσέπελης θα άνοιγε....το υπόγειο πάρκινγκ!!! Πέρασαν ήδη 11 μήνες!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ «ΑΓΑΠΗΤΟΥ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ, ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ
ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ… ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!
Εμείς βέβαια ξέρουμε τι εστί Τσέπελης και γι’ αυτό και δεν ενδώσαμε κι ούτε θα ενδώσουμε ποτέ, όπως αυτοί που του έσερναν κάποτε τα εξ’ αμάξης και κατέβηκαν και στις εκλογές για να πολεμήσουν υποτίθεται το κατεστημένο των… «βαριδίων» στο Δήμο Ξάνθης, όσο μέσα από την συμπολίτευση, όσο και μέσα από την αντιπολίτευση, διότι το σύστημα για να στηριχτεί, αλληλοστηρίζεται τόσα χρόνια!

Φίλος του του Δήμαρχου Τσέπελη –τον χαρακτηρίζει μάλιστα και… αγαπητό (!) Μανώλη- (του) έγραψε τα παρακάτω στη στήλη ΣΤΡΑΒΑ κι ΑΝΑΠΟΔΑ του fb:
«Giannis Anonimos Monimos
Θέλω να κάνω μια υπενθύμιση στον αγαπητό δήμαρχο μας, Μανώλη!! Ένα χρόνο μετά από τις εκλογές, θυμάμαι ακόμη, το εξής. Την τελευταία εβδομάδα, περιφερόμενος στον πεζόδρομο της οδού Δαγκλή μας υποσχέθηκες ότι σε δυο μήνες θα άνοιγες το Δημοτικό παρκιγκ, και ακόμη, ότι θα έβαζες σε εφαρμογή την απόφαση του Δημοτ. συμβουλίου για πλήρη πεζοδρόμηση της Παλιάς πόλης. Είχες και δυο άμαξες (παητονια) έτοιμα για την μεταφορά των επισκεπτών, όπως έλεγες. Ισχύει ακόμη η δέσμευση αυτή;»

-Και βέβαια ισχύει… όπως εκείνη η «δέσμευση» Φανουράκη - Τσέπελη – Ζερενίδη ότι σε δυο μήνες, θα είχε κάνει… ανοιχτό κολυμβητήριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου