[Μπράβο «μάγκες» Πομάκοι του Εχίνου! Καταφέρατε να «παραταθούν" τα περιοριστικά μέτρα σε όλο το Νομό Ξάνθης για μια ακόμη βδομάδα!]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Οι «μάγκες και παλικαράδες» του Εχίνου, αφού «κατάφεραν» μέσα σε λίγες μέρες ο οικισμός τους να θρηνήσει τον θάνατο πέντε ακόμη ακόμη ομοθρήσκων τους Πομάκων, σημείωσαν κι άλλο ένα….»ανδραγάθημα»!

«Έπεισαν» τον Χαρδαλιά και το Υπουργείο Υγείας με απόφαση που εξεδόθη αργά το βράδυ της Πέμπτης, να παραταθούν τα περιοριστικά μέτρα σε όλο το Νομό Ξάνθης μέχρι και 26-06-2020!

Αναλυτικότερα:
Με απόφαση που εξέδωσε σήμερα, 18 Ιουνίου 2020 η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, παρατείνεται η ισχύς των οριζόντιων περιοριστικών μέτρων στους Δήμους Ξάνθης, Μύκης, Τοπείρου, Αβδήρων της ΠΕ Ξάνθης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 και συγκεκριμένα παρατείνονται τα κάτωθι οριζόντια περιοριστικά μέτρα:

Η προσέλευση πολιτών σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Δημοτικά Καταστήματα και ΔΕΚΟ θα γίνεται κατόπιν ραντεβού
Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα

Απαγόρευση και αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών και εν γένει υπαίθριου εμπορίου
Αρμόδια για τη διασφάλιση της εφαρμογής της απόφασης είναι η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση (ΓΕ.ΠΑ.Δ.) Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα περιοριστικά μέτρα στους Δήμους της ΠΕ Ξάνθης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ισχύσουν από την 19-06-2020 και ώρα 06:00 και για επτά (7) ημέρες, ήτοι μέχρι την 06:00 της 26-06-2020, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η άρση ή η παράτασή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου