«Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω τον θεσμό»
Στην ανακοίνωσή της, η κα Μπρίκα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη που της έδειξε, σημειώνοντας ότι προσπάθησε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά της.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι παραμένει ενεργή ως περιφερειακή σύμβουλος και θα συνεχίσει να προσφέρει από τη συγκεκριμένη θέση.
Νέα Αντιπεριφερειάρχης η Βάσω Παυλακάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του thraki.com.gr, νέα Χωρική Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αναλαμβάνει από την 1η Μαΐου η Βάσω Παυλακάκη, σηματοδοτώντας άμεση αλλαγή στη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται να διαμορφώσει νέα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στις πρώτες κινήσεις της νέας Αντιπεριφερειάρχη.
Ραγδαίες εξελίξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση
Η αλλαγή στην ηγεσία της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης αναμένεται να επηρεάσει τη λειτουργία και τον σχεδιασμό δράσεων της Περιφέρειας στην περιοχή, ενώ η μετάβαση γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την Περιφερειακή Ενότητα, με στόχο τη συνέχιση του έργου και την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου