Σε αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς στη Γενισέα προχωρά ο Δήμος Αβδήρων, λόγω της επικείμενης αργίας της 25ης Μαρτίου.
Όπως γνωστοποιείται με σχετικό δελτίο τύπου του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής, Κτηνοτροφίας, Αλιείας και Γεωθερμίας του Δήμου, η λαϊκή αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί την καθιερωμένη ημέρα της Τετάρτης, αλλά μεταφέρεται μία ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2026.
Η ανακοίνωση απευθύνεται σε καταναλωτές, παραγωγούς και μικροπωλητές, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση και ομαλή προσαρμογή στη συγκεκριμένη αλλαγή.
Η απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας και των σχετικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου