Η απόφαση του Δημάρχου αφορά την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αυτή του Υπουργείου τις επόμενες ημέρες, μέχρι και την Παρασκευή.
Ακολουθούν η απόφαση του Δημάρχου και η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι στο σχολείο μας παρουσιάστηκε πρόβλημα σε αίθουσα του 2ου ορόφου, που αφορά τα επιχρίσματα της οροφής (σοβάδες). Ήδη έχει αποκατασταθεί από το Δήμο Ξάνθης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι έτοιμη τις επόμενες ημέρες η αίθουσα του Ε1. Επειδή προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών, ο Δήμαρχος μετά από πρόταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που είναι υπεύθυνη για τα κτίρια των σχολικών μονάδων και την έκθεση αυτοψίας, αποφάσισε να γίνουν εργασίες αποκόλλησης των επιχρισμάτων των αιθουσών προληπτικά. Για το λόγο αυτό αρχικά με απόφαση του δημάρχου θα παραμείνει κλειστό το σχολείο για τη Δευτέρα 22-9-2025 και στη συνέχεια με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας μέχρι την Παρασκευή 26-9-2025 (Εάν χρειαστεί παράταση θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα.)
Για λόγους ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας, αποφασίστηκαν τα εξής μέτρα:
- Την περίοδο των εργασιών τα μαθήματα δεν θα πραγματοποιούνται στο σχολικό κτήριο.
- Τα μαθήματα θα συνεχιστούν προσωρινά με εξ αποστάσεως διδασκαλία (Πλατφόρμα ΥΠΑΙΘΑ Webex) και για όσο καιρό κριθεί αναγκαίο για να τελειώσουν οι εργασίες αποκατάστασης
- Θα σας ενημερώνουμε άμεσα για την πρόοδο των εργασιών και για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής στο σχολείο.
- Θα σας αποσταλούν από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων, μέσα στο Σαββατοκύριακο, το πρόγραμμα των μαθημάτων κάθε τμήματος και δύο αρχεία, με οδηγίες σύνδεσης στο Webex.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου