Βαρύ πένθος σκόρπισε στην κοινωνία της Ξάνθης η είδηση του πρόωρου χαμού της 38χρονης κόρης του γνωστού γιατρού και πρώην Προέδρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης ΑΠΟΞ Μιχάλη Καλφίδη.
Η νεαρή γυναίκα έδωσε γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, όμως, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Η απώλειά της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και όλη την τοπική κοινωνία.
Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης ΑΠΟΞ, με βαθιά θλίψη, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης ΑΠΟΞ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον τέως Πρόεδρο του συλλόγου και επί χρόνια διοικητικό παράγοντα, Μιχάλη Καλφίδη, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του.
Κουράγιο και δύναμη Γιατρέ.»
Σε τέτοιες στιγμές, τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου