Χαμόγελα βλέπουμε σ’ αυτούς που πολέμησαν το Εμπορικό Κέντρο της Αθωνικής Τεχνικής στη Λεύκη, τώρα που ακούγεται η κατασκευή Εμπορικού Κέντρου στο ακίνητο ιδιοκτησίας Αφων Σαράντη πλέον.
Σαφέστατα και αποτελεί χαρμόσυνη είδηση το να βλέπεις να πέφτουν χρήματα στην περιοχή σου και να αγοράζονται ακίνητα που εδώ και χρόνια ήταν κουφάρια, στο έλεος των γνωστών αγνώστων, οι οποίοι τα μαδούσαν. Σαφέστατα επίσης είναι θεμιτό το να υπάρχον προσδοκίες στο άκουσμα της είδησης πως ένα ακίνητο όπως αυτό της πρώην ΣΕΒΑΘ πέρασε σε χέρια επιχειρηματιών οι οποίοι πριν χρόνια είχαν επενδύσει στην Ξάνθη και προσφέρουν θέσεις εργασίας αλλά στηρίζουν και την παραγωγή τοπικά. Είναι γνωστό ότι οι εταιρείες του ομίλου των αδελφών Σαράντη είναι από τις πιο πετυχημένες στο ελληνικό επιχειρείν και απασχολούν πάρα πολλούς εργαζόμενους με τα προϊόντα τους να έχουν καταταχθεί στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων της ελληνικής κοινωνίας.
Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή οι αδελφοί Σαράντη ήταν αυτοί οι οποίοι διεκδίκησαν και πήραν σε πλειστηριασμό τις κτιριακές εγκαταστάσεις του εργοστασίου της πρώην ΣΕΒΑΘ σε ένα κομβικό σημείο της περιοχής μας, έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου και ενός ευρώ.
Η είδηση έφερε χαμόγελα όχι μόνο στην κοινωνία της Ξάνθης αλλά και σε αυτούς που πριν λίγα χρόνια πολεμούσαν τη δημιουργία Εμπορικού Κέντρου στην Λεύκη από την Αθωνική Τεχνική τη στιγμή που ακούστηκε ότι το ακίνητο αυτό θα δημιουργηθεί εμπορικό κέντρο. Θεωρούμε ότι κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, αν και αποτελεί μία πολύ καλή ιδέα για την περιοχή μας όμως είναι εντελώς τραγικό να βλέπεις κάποιους που κάποτε διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους αντιδρώντας στη δημιουργία εμπορικού κέντρου, σήμερα να χοροπηδούν από τη χαρά τους για κάτι αντίστοιχο που ακούγεται –άραγε ποιος το επιβεβαίωσε;- πως θα δημιουργηθεί στην ανατολική πλευρά της περιοχής μας.
Όπως και να ‘χει οτιδήποτε και να δημιουργηθεί αν ταυτόχρονα δημιουργήσει και θέσεις εργασίας τότε σίγουρα θα αποτελεί κάτι πραγματικά χαρμόσυνο για την περιοχή μας. Μέχρι τότε εμείς απλά να ευχηθούμε στους αδελφούς Σαράντη καλορίζικο το νέο τους απόκτημα και κάθε επιτυχία στα σχέδιά τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου