Ερωτική επιθυμία των Γυναικών από τα βίαια παιχνίδια… Το ακραίο στις τάσεις της νέας εποχής

Δεν υπάρχουν σχόλια


Το παιχνίδι των video games με τη λίμπιντο και το sεx συνέδεσε νέα επιστημονική μελέτη, σύμφωνα με την οποία όσο πιο βίαια τα βιντεοπαιχνίδια, τόσο μεγαλύτερη η επιθυμία των γυναικών για σεξουαλική επαφή.

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, με επικεφαλής τον εξελικτικό βιολόγο Μάικλ Κασουμόβις και τον επίκουρο καθηγητή ψυχολογίας Τομ Ντένσον, τονίζουν ότι η ενασχόληση με τα video games προκαλεί ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και δύναμης στους χρήστες, διώχνοντας τα συναισθήματα φόβου.

Βάσει αυτής της διαπίστωσης, ανακάλυψαν ότι το κίνητρο για να παίζει κανείς βίαια βιντεοπαιχνίδια σχετίζεται άμεσα με την επιθυμία του για sεx. Πόσω μάλλον αν ο χρήστης είναι γυναίκα…

«Αυτό που διαπιστώσαμε από την έρευνά μας σε 500 ενήλικες Αμερικανούς παίκτες βιντεοπαιχνιδιών είναι ότι τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες που δήλωσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το sεx, έδειχναν προτίμηση στα πιο βίαια βιντεοπαιχνίδια», εξήγησαν οι ερευνητές και επισήμαναν ότι:

«Η συσχέτιση αυτή παρουσιάζεται πιο έντονα στις γυναίκες, παρά στους άντρες. Οι γυναίκες θέλουν να παίζουν βίαια βιντεοπαιχνίδια, γιατί όταν το κάνουν νιώθουν πιο ελκυστικές και σέξι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου