Μπράβο στον Λουτσέσκο. Άξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, νίκησε 2-1 τον ΑΡΗ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League είχε εν τέλει είχε happy end για τον ΠΑΟΚ.

H ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε να φύγει αλώβητη από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και επέστρεψε δίκαια στον θρόνο του ελληνικού ποδόσφαιρου για πρώτη φορά μετά το 2019. Φυσικά πολλά μπράβο και στον Λουτσέσκο που επί 1-2 μήνες άκουγε τα μύρια όσα από όλους τους ...."προπονηταράδες"  του fb.

Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» επιβλήθηκαν την Κυριακή με 2-1 του συμπολίτη τους κι έτσι έκοψαν πρώτοι το νήμα του τίτλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ, που νίκησε 3-0 τη Λαμία, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να φτάσει στον τίτλο.

Η πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι ήρθε 18 δευτερόλεπτα, μετά τη σέντρα, με τον Μιχαηλίδη να την αντικρίζει για ένα μαρκάρισμά του στον Νταρίντα.

Το πρώτο τέταρτο του ντέρμπι πέρασε χωρίς κάποια κλασική φάση, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικές, έχοντας εστιάσει στο πώς θα εξουδετερώσει η μία την άλλη.

Στο 30ο λεπτό πάντως οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να προηγηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην πρώτη καλή τους ευκαιρία.

Ο Ζίβκοβιτς κέρδισε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έβγαλε τετ α τετ τον Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0 για τον «δικέφαλο» του Βορρά, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ

Στη συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο η οπισθοφυλακή του ΠΑΟΚ δεν του επέτρεψε να καταφέρει πολλά.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Άρης στο β’ ημίχρονο, με τον Μορόν να σκοράρει με ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Οντουμπάτζο!

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΟΡΟΝ

Μετά από αυτό το γκολ η πλάστιγγα του τίτλου έγειρε προς τη μεριά της ΑΕΚ, ωστόσο στο 62′ η κούπα άλλαξε και πάλι χέρια, μετά το γκολ του Τάισον, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ, μετά από τρομερή ομαδική προσπάθεια των φιλοξενούμενων.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΑΪΣΟΝ

Στο 78′ ο Μιχαηλίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους «ασπρόμαυρους» με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του αγώνα.

Άρης-ΠΑΟΚ 1-2 (Novasports Prime)

Γκολ: 30′ Μπράντον Τόμας (ΠΑΟΚ), 47′ Μορόν (Άρης), 62′ Τάισον (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Μοντόγια (Άρης), Βερστράτε (Άρης), Κεντζιόρα (ΠΑΟΚ), Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)

  • Κόκκινες: 78′ Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ)
  • Δοκάρια:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (86′ Φεράρι), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζιλ Ζαν (86′ Ανσαριφάρντ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (86′ Φετφατζίδης), Βερστράτε (66′ Γκαρθία), Σαβέριο, Μορόν.

ΠΑΟΚ: Koτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Κωνσταντέλιας (80′ Νάσμπεργκ), Τάισον (66′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Τόμας (65′ Σαμάτα)

Διαιτητής: Γκρίνφελντ Βοηθοί: Χασά, Γιαρκόνι VAR: Μπαρ, Ψαρρής Τέταρτος: Παπαδόπουλος




Κατάμεστο το γήπεδο του Άρη


Όμορφη στιγμή στο γήπεδο του Άρη με τον Κουέστα να αγκαλιάζει τον μικρό Γιαννάκη


O Ανσαριφάρντ σπεύδει να χαιρετίσει τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, η παρουσία του οποίου ενώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Live ο αγώνας στην Opap Arena

Στο 20ο λεπτό η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Από μια γρήγορη και πολύ δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Άμραμπατ, ο Λιούμπισιτς κοντρόλαρε και εκτέλεσε με συρτό σουτ τον Χατζηεμμανουήλ, ανοίγοντας το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους».

Στο 40′ η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τσούμπερ να χρίζεται σκόρερ μετά από γύρισμα του Γκαρσία μέσα από την περιοχή

ΑΕΚ-Λαμία 3-0 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 20′ Λιούμπιτσιτς (ΑΕΚ), 40΄Τσούμπερ ΑΕΚ), 90+3′ Σιμανσκι (ΑΕΚ)

  • Κίτρινες: Σαντάνα (Λαμία)
  • Κόκκινες:
  • Δοκάρια:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα (46′ Πινέδα), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπιτσιτς, Άμραμπατ (62′ Ελίασον), Γκαρσία (62′ Πόνσε), Τσούμπερ.

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα, Τερεζίου (67′ Μαρτίνεθ), Σλίβκα, Λέικ (46′ Νούνιες), Μάλτσι.

Διαιτητής: Κροχ Βοηθοί: Χουμελγκάρντ, Βόλενμπεργκ VAR: Ράνσεν, Νικολακάκης Τέταρτος: Μανούχος

ZOUGLA.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου