Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Η πρώτη τάση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για τον καιρό τη Μεγάλη εβδομάδα αλλά και Πάσχα 2024.

Πλησιάζει η αφρικανική σκόνη τη χώρας μας, καθώς την Τρίτη και την Τετάρτη θα μετατοπιστεί από την Ιταλία και την Κεντρική Μεσόγειο προκαλώντας έντονο επεισόδιο.

Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και το Πάσχα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Τις δύο αυτές ημέρες (Τρίτη και Τετάρτη) στη χώρα μας αναμένονται έντονες λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Η σκόνη θα επιμένει σε μεγάλες συγκεντρώσεις και πυκνότητες λόγω της μέτριας έντασης των ανέμων δημιουργώντας προβλήματα στην ορατότητα.

Το Σαββατοκύριακο αναμένονται αρκετές βροχές καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη ενώ πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Η πρώτη εικόνα για τον καιρό Πάσχα

Καθώς θα πηγαίνουμε προς στη Μεγάλη Εβδομάδα, θα ανοίξει ο δρόμος για κίνηση κακοκαιριών από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Ο καιρός τη Mεγάλη εβδομάδα αλλά και το Πάσχα, σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία θα είναι άστατος με βροχοπτώσεις, με τον υδράργυρο να πέφτει σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες κοντά δηλαδή από 19 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Τα στοιχεία δεν θα είναι επικίνδυνα ωστόσο θα έχουμε έναν άστατο καιρό με βροχοπτώσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα που θα κρατήσει μέχρικαι το Πάσχα.

Η κυκλοφορία της ατμόσφαιρας θα αλλάξει και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για κίνηση ψυχρών αέριοων μαζών από την κεντρική Ευρώπη προς τη χώρα μας και αυτό θα δημιουργήσει ένα άστατο σκηνικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου