Δημοσίευμα-«βόμβα»: «Το SMS Μαρέβας προς Μαρινάκη: Να τα βρούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Με ένα πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ-«βόμβα», το οποίο αναμένεται να δώσει νέα τροφή στον κύκλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης κυκλοφορεί την Κυριακή (31/3) η εφημερίδα «Εστία».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα φιλοξενεί πληροφορίες σχετικά με το τι προηγήθηκε της φερόμενης συνάντησης των δύο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/3).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, της συνάντησης είχε προηγηθεί SMS της συζύγου του Πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το οποίο του ζητά να «τα βρουν».

«Το sms Μαρέβας προς Μαρινάκη: «Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς», είναι χαρακτηριστικά ο τίτλος της εφημερίδας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώην Υπουργοί, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί, συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/3) λίγες ώρες μετά από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» (ιδιοκτησίας Μαρινάκη) για «μονταζιέρα» στους διαλόγους του σταθμάρχη το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μετά τη δημοσιοποίησης της συνάντησης και τον σάλο που προέκυψε οι δύο Υπουργοί κκ. Μπρατάκος και Παπασταύρου παραιτήθηκαν.

Δείτε τι αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «Εστίας»: 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου