Επίσκεψη του Χριστόδουλου Τοψίδη στην Π.Ε. Ξάνθης…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Επιθεώρηση ιδιόκτητων κτιρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Ξάνθη, με απώτερο στόχο την αξιοποίηση όσων από αυτά δεν είναι λειτουργικά.

Περιφερειάρχης ΑΜΘ: «Η δική μας διοίκηση, εκκινεί άμεσα τις διαδικασίες, ώστε τα κτίρια αυτά να καταστούν και πάλι ασφαλή και κατάλληλα για να αποδοθούν προς χρήση για τις ανάγκες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των πολιτών της»

Την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, το πρωί της Παρασκευής 22/03. Κύριος στόχος της επίσκεψης ήταν η επιθεώρηση κτιρίων που είναι ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απώτερο στόχο την αξιοποίηση όσων από αυτά δεν είναι λειτουργικά.

Ο κ. Περιφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Είδαμε σήμερα μαζί με τους συναδέλφους από την ΠΕ Ξάνθης μία σειρά από κτίρια, που ανήκουν στην Περιφέρεια μας. Δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι κάποια από αυτά παρέμειναν επί σειρά ετών αναξιοποίητα και χωρίς φροντίδα, παρά το γεγονός ότι αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Η δική μας διοίκηση, ωστόσο, εκκινεί άμεσα τις διαδικασίες, ώστε τα κτίρια αυτά να καταστούν και πάλι ασφαλή και κατάλληλα για να αποδοθούν προς χρήση για τις ανάγκες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και των πολιτών της».

Στην επιθεώρηση των κτιρίων, τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Καλών πρακτικών για την εξυπηρέτηση των πολιτών κ. Ιρφάν Χατζηγκενέ, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ψηφιακής μετάβασης, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πολιτικής γης Ριτβάν Μολλά Ισά, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Βάσω Παυλακάκη και υπάλληλοι της ΠΕ Ξάνθης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου