Φαγητά που εξασφαλίζουν ότι η ερωτική διάθεση παραμένει στα ύψη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Εκτός από τα θαλασσινά που κρατούν τα… σκήπτρα των αφροδισιακών τροφών, υπάρχουν και άλλες τροφές που θα εξασφαλίσουν ότι η ερωτική σου διάθεση θα παραμείνει στα ύψη.

Πρόσθεσε τις από σήμερα κιόλας στο πιάτο σου και δεν θα χάσεις.

Τροφές με βιταμίνη Ε. Πρόκειται για τη βιταμίνη του έρωτα που προστατεύει τα κύτταρα του αίματος και επηρεάζει άμεσα τη σεξουαλική λειτουργία. Θα τη βρείτε στους ξηρούς καρπούς, το ελαιόλαδο και το αβοκάντο.

Φρούτα, όπως η μπανάνα, ο ανανάς, το σύκο, τα μούρα, οι φράουλες και τα σταφύλια αλλά και λαχανικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, που βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, βοηθώντας την αιμάτωση και της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

Tο τζίντζερ, το μέλι, η μουστάρδα και το μοσχοκάρυδο είναι τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, που συμβάλλουν στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

Και το σκόρδο βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, απλά μετά την κατανάλωσή του δοκιμάστε και λίγο μαϊντανό για να κάνετε την αναπνοή σας πιο ευωδιαστή.

Tα πολύ καυτερά φαγητά ανεβάζουν τη θερμοκρασία του σώματος και εντείνουν την κυκλοφορία του αίματος.

Tο σέλινο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα αλλά και ανδρογόνα, που υπάρχουν στο ανδρικό σώμα και ερεθίζουν το γυναικείο φύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου