Θρακικές Λαογραφικές Εορτές, Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024: Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια


Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος για έναν άνθρωπο. Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άνδρας. Η αντιμετώπιση βέβαια είναι διαφορετική και από τις δυο μεριές. Αν όμως τον χωρισμό σου τον περνάς λίγο πιο δύσκολα από ότι θα ‘πρεπε να τι μπορείς να κάνεις για να τον ξεπεράσεις πιο εύκολα.

Σέβομαι τον εαυτό μου: Χρειάζεται να δεχτείς ότι περνάς δύσκολες στιγμές και χρειάζεσαι χρόνο για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό. Επίσης, ο χωρισμός, εκτός από τα επώδυνα συναισθήματα, μπορεί να δημιουργήσει και σωματικά συμπτώματα, καθώς η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και είναι πιθανόν να υπάρξουν και διαταραχές στον ύπνο, στη διατροφή, χαμηλή ενεργητικότητα κ.λ.π.

Θυμώνω δημιουργικά: Ο θυμός δεν είναι απαραίτητα καλό ή κακό συναίσθημα, απλώς μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ας τον ακούσω και σε περίπτωση που μου περνούν σκέψεις που σε πιο ήρεμη κατάσταση μπορεί να χαρακτήριζα παράλογες, ας προσπαθήσω να βγάλω τη θυμωμένη μου ένταση σε κάτι πιο δημιουργικό, όπως στο γυμναστήριο, σε μαθήματα χορού, να καθαρίσω το σπίτι…

Αποφεύγω την επαφή, έστω και τηλεφωνική, με τον πρώην σύντροφο: Ίσως νιώθω ότι αν ακούσω για λίγο τη φωνή του/της θα μου κάνει καλό. Αν λοιπόν το επιχειρήσω και δω ότι με βοηθάει, μπορώ να το κάνω αραιά και πού. Αν όμως μετά την τηλεφωνική αυτή επικοινωνία είμαι χειρότερα, τότε ας έχω στο μυαλό μου ότι δεν είναι παρά μια δικαιολογία για να έρθουμε ξανά σε επαφή. 

Μια επαφή που πονάει ακόμα περισσότερο, καθώς οι ελπίδες που έχω πριν από αυτή διαψεύδονται ακόμα μία φορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου