Κερατσίνι: «Θα το πληρώσει», λέει η μητέρα της 14χρονης που τη βίαζε ο παππούς της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


«Τα άκουγα να συμβαίνουν, αλλά δεν περίμενα ποτέ να συμβεί σε μας», δήλωσε η μητέρα της 14χρονης από το Κερατσίνι, που ζούσε έναν εφιάλτη στα χέρια του 78χρονου παππού της, ο οποίος φέρεται να βίαζε το παιδί από όταν ήταν 9 χρονών.

Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε στο STAR και είπε ότι δεν μένει κοντά με τους γονείς της και δεν πήγαινε συχνά στο σπίτι τους. Όταν όμως, πήγαινε, υπήρχαν φορές που ήταν σε ένα δωμάτιο με τη μητέρα της και το παιδί καθόταν με τον παππού.

«Ούτε καν φοβόταν αν θα έβγαινα από το δωμάτιο και έβλεπα κάτι. Το πρόσεχα πάρα πολύ το παιδί μου και να γίνει αυτό; Όχι, δεν το δέχομαι», είπε η μητέρα της 14χρονης.

«Το 2022 είχα πάρει καλοκαιρινή άδεια και κατεβάσαμε με τον σύζυγο στο χωριό το παιδί. Όταν την πήρα τηλέφωνο και της είπα πως θα ερχόταν και ο παππούς και θα είστε στο ίδιο δωμάτιο, γιατί δεν υπήρχαν αλλού κρεβάτια, το κορίτσι δεν ήθελε.

Το δεύτερο βράδυ που ήταν ο παππούς εκεί, πήγε σε μια φίλη της. Την είδε να κλαίει και της τα είπε όλα», περιέγραψε η μητέρα.

«Άνοιξε η γη και με κατάπιε. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ του παιδιού μου.

Το έβλεπα κι έκλαιγε κι έτρεμε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ντρεπόμουν να το πάρω αγκαλιά. Δεν ήξερα πώς να του φερθώ. Της είπα “μη στεναχωριέσαι. Ό,τι είναι να περάσουμε θα το περάσουμε οι τρεις μας”», εξομολογήθηκε.

«Τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα και εξαφανίστηκε»

«Όταν το έμαθα, τον πήρα τηλέφωνο και τον απείλησα. Αντί να μου πει “ελάτε να μιλήσουμε”, εξαφανίστηκε. Έφυγε.

Ούτε τηλέφωνο να με πάρει ξανά. Μου έδειξε την ενοχή του», συμπλήρωσε η μητέρα της ανήλικης για τον πατέρα της.

«Τα αδέλφια μου δεν το πιστεύουν. Κανένα από τα τέσσερα αδέλφια μου δεν με πήρε ένα τηλέφωνο.

Ήρθαν μόνο την πρώτη φορά για να μάθουν. Ό,τι είναι θα το πληρώσει κι ας είμαι το παιδί του», κατέληξε, ενώ σε ερώτηση για το αν ο 78χρονος κατηγορούμενος ήταν κακοποιητικός στην ίδια ή τη μητέρα της, δεν θέλησε να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου