Κύπρος: Απερίγραπτη φρίκη-Αποκεφάλισαν γάτα και έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι της

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Απερίγραπτη φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί το αδιανόητο περιστατικό στην Κύπρο.

Ανεγκέφαλοι άγνωστοι αποκεφάλισαν μια γάτα και έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι της μπροστά στα μάτια μαθητών.

Ασύλληπτο περιστατικό προκαλεί φρίκη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το Κόμμα για τα Ζώα της Κύπρου, ανεγκέφαλοι φέρεται να αποκεφάλισαν γάτα μπροστά στα μάτια μαθητών και έπαιξαν μπάλα με το κεφάλι της.

Οι άγνωστοι κατακρεούργησαν το τετράποδο, το αποκεφάλισαν, έγδαραν και πέταξαν το δέρμα της επάνω στους μαθητές και στην συνέχεια έπαιζαν μπάλα με το κομμένο κεφάλι του.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου εκφράζει αποτροπιασμό και καταδικάζει το περιστατικό και αναμένει από τις αρμόδιες αρχές, την αστυνομία για τα ζώα να ερευνήσουν σε βάθος το συμβάν.

  • Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ανάμεσα μας τέτοιοι άνθρωποι (εάν είναι άνθρωποι ή κτήνη) οι οποίοι θα μπορούσαν να εκτελέσουν και να δολοφονήσουν ένα αθώο ζώο.

Τι θα γίνει με τα παιδιά που είχαν την ατυχία να βιώσουν τέτοια συμπεριφορά;

  • Ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη;
  • Ποια θα είναι τα ψυχολογικά και άλλα τραύματα που πιθανόν να τα έχουν για το υπόλοιπο ίσως της ζωής τους τα ανήλικα παιδιά;
  • Τι έγινε και ποιες είναι οι κατευθυντήριες που υπάρχουν ή εάν υπάρχουν όσον αφορά την λειτουργία των σχολείων μας σε τέτοιες περιπτώσεις;
  • Τι έλεγχοι διεξάγονται; Υπάρχουν πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν και τα παιδιά μαθητές και τα ζώα και αποτροπή τέτοιων φαινομένων;

Καλούμε την Υπουργό Παιδείας, τον Υπουργό δικαιοσύνης (Αρχηγό αστυνομίας), τις κτηνιατρικές Υπηρεσίες και τον Διευθυντή της αστυνομίας όπως λειτουργήσουν τάχιστα για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

Ευχόμαστε τα παιδιά και οι γονείς να ξεπεράσουν αυτή την πολύ σοκαριστική βάρβαρη και δολοφονική συμπεριφορά απέναντι στα αθώα τα ζώα.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου είναι στην διάθεση των πιο πάνω για τις οποιεσδήποτε πληροφορίες ή άλλη βοήθεια που θα τυχόν θα χρειαστεί, και εάν υπάρχουν ένοχοι να οδηγηθούν εκεί και όπου τους αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου