Συνάντηση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο Καραμανλή Ιωάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Την  Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. , αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Γ’ Αντιπρόεδρο ΚΑΜΠΑΚΑΚΗ Αργύρη τον Γενικό Γραμματέα ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο, τον Ταμία ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗ Αναστάσιο, παρουσία και των τριών τοπικών Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη στο γραφείο του στην έδρα της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ, στην Κομοτηνή.

Στον κ. Γενικό αρχικά ευχηθήκαμε επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, δεδομένης και της πρόσφατης τοποθέτησής του στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κατόπιν απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην χρονικά πρώτη αυτή συνάντηση της Ένωσής μας με τον νέο Γενικό, ο Πρόεδρός μας εξέφρασε την επιθυμία για άψογη θεσμική συνεργασία, προκειμένου για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολυποίκιλων αστυνομικών προβλημάτων των Υπηρεσιών της περιφέρειας Α.Μ.Θ., τονίζοντας ότι ο ρόλος του Σωματείου παραμένει αναγκαίος ως «θεσμικό εργαλείο» στην ανάδειξη των κυριότερων προβλημάτων των Υπηρεσιών, με ευθύνη και συνέπεια, με την κατάθεση ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός εξέφρασε αταλάντευτη βούληση για αμοιβαία συνεργασία, επικοινωνία και ειδική ενημέρωση των θεμάτων που ανακύπτουν σε κάθε μία ξεχωριστά από τις έξι (6) Διευθύνσεις Αστυνομίας που ασκεί την γενική εποπτεία, οσάκις αυτά γίνονται αντιληπτά από την Ένωσή μας.

Γνώστης παράλληλα όλων των ειδικών προβλημάτων της ευρύτερης περιοχής μας και μέσα από την πλήρη επίγνωση του νέου ρόλου που του ανατέθηκε, μας εγγυήθηκε την προσπάθεια του για την επίλυση των αστυνομικών προβλημάτων και την εξέταση των προτάσεων μας, με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον.

Η Ένωσή μας με διάθεση και αγωνιστικότητα, θα συνεχίσει τις επαφές και δράσεις της, για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μελών της.

ΤΟ Δ.Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου