Όλα για την ικανοποίηση… Ερωτικές φαντασιώσεις που έχουν… φαντασία

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις και η εκμυστήρευσή τους παίζει κομβικό ρόλο στην ποιότητα της σχέσης και στην ικανοποίηση στο sεx, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σχετική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο The Journal of sεx Research.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στις ΗΠΑ πραγματοποίησαν μια διαδικτυακή δημοσκόπηση σε άτομα που διατηρούσαν μόνιμη σχέση διάρκειας 2,5 ετών κατά μέσο όρο.

Οι ερευνητές ρώτησαν, μεταξύ άλλων, για τη σταθερότητα της σχέσης των συμμετεχόντων, πόσο καλή επικοινωνία έχουν με το ταίρι τους, πόσο ικανοποιημένοι νιώθουν από τη σεξουαλική τους ζωή, τι είδους σεξουαλικές πληροφορίες μοιράζονται με τον σύντροφο και εάν είναι πρόθυμοι να συζητήσουν για θέματα που ο σύντροφος μπορεί να θεωρήσει προσβλητικά.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα άτομα που δήλωσαν πιο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή ήταν πιο πιθανό να έχουν καλή επικοινωνία με τον σύντροφό τους και να συζητούν ανοιχτά τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους με το ταίρι τους. 

Με λίγα λόγια, το να μοιράζονται οι δύο σύντροφοι τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις συσχετίζεται με όλα τα πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους σε μια σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου