Έρευνα: Ένα βιβλίο δίπλα σας είναι σημάδι ότι έχετε γνώσεις αλλά και ότι είστε καλοί εραστές

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Τα βιβλία δίπλα στο κρεβάτι σας ή έστω στη βιβλιοθήκη του σαλονιού σας δεν είναι μόνο σημάδι ότι έχετε γνώσεις αλλά και ότι είστε καλοί εραστές. Τουλάχιστον αυτό επισημαίνει μια νέα έρευνα της σελίδας dating eHarmony σύμφωνα με τη βρετανική Independent.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, αν κανείς συμπληρώσει στα χόμπι του στα social media το διάβασμα είναι πιο ελκυστικός στο άλλο φύλο. Όπως διαπιστώθηκε οι «διαβασμένοι» άνδρες λαμβάνουν 19% περισσότερα μηνύματα με ερωτικό ενδιαφέρον και οι γυναίκες 3% περισσότερα.

Φαίνεται επίσης πως όσοι αγαπούν το διάβασμα είναι πιο περίεργοι γενικότερα, αλλά και πιο εύκολο να συνάψουν ανοιχτές σχέσεις αλλά και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους άλλους.

Ωστόσο, προσοχή: δεν είναι όλα τα βιβλία ίδια. Γιατί αν ποστάρετε ότι διαβάσατε τα λάθος αναγνώσματα μάλλον θα χάσετε πόντους παρά θα κερδίσετε. Για παράδειγμα η… Βίβλος είναι… καταστροφική για το σεξαπίλ ανδρών και γυναικών, ενώ οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έφερναν λιγότερα μηνύματα στις γυναίκες ενώ ο Χάρι Πότερ λιγότερα στους άνδρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου