Με ισόβια τιμωρήθηκε ο 37χρονος φονιάς του Δροσερού που σκότωσε τον 45χρονο Γιασάρ στις 19/3/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια


Με ισόβια τιμωρήθηκε ο 37χρονος φονιάς από το Δροσερό Ξάνθης που στις 19 Μαρτίου 2023 είχε σκοτώσει μέσα στο σπίτι του τον 45χρονο κάτοικο του συνοικισμού και παρ' ολίγον.... "συμπέθερό" του Γιασάρ, επειδή αθέτησε τον λόγο του και δεν έδωσε την κόρη του στον γιο του!!!

Η δίκη είχε ξεκινήσει την Πέμπτη και συνεχίστηκε την Παρασκευή ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 27/1/2024 στο Κακουργοδικείο Κομοτηνής με την πρόταση του Εισαγγελέα που ζήτησε την ενοχή του χωρίς κανένα ελαφρυντικό και ποινή ισόβα.

Με 8 χρόνια φυλακή τιμωρήθηκε ως ηθικός αυτουργός και ο 18χρονος γιος του.

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Το ιστορικό.  Εν ψυχρώ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Δροσερό Ξάνθης, εκτελέστηκε ο άτυχος 45χρονος άνδρας από τον 37χρονο δράστη, τα ξημερώματα της Κυριακής 19.3.2023  μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των παιδιών του.

Μάλιστα ο  37χρονος δράστης, μέσα από την φυλακή όταν συνελήφθη μίλησε  τούρκικα στο Τικ-Τοκ, χρησιμοποιώντας  τη λέξη «ρουφιάνος» για το θύμα του, αφού πίστευε πως ο 45χρονος τον είχε καταδώσει 2-3 μήνες νωρίτερα στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.για ναρκωτικά, όπλα κλπ

Όπως είναι γνωστό  ο δράστης στις 26 Ιανουαρίου 2023 είχε συλληφθεί μετά από έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του, στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όταν στην κατοχή του είχαν βρεθεί 4 χειροβομβίδες, όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια μετά από 8 ώρες αφέθηκε ... ελεύθερος με απόφαση του τότε Εισαγγελέα Ξάνθης, γεγονός που είχε πολυσυζητηθεί την περίοδο εκείνη και είχε αποτέλεσμα και την μετάθεσή του στη συνέχεια από την πόλη μας.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία στην οποία παρόντες ήταν οι δύο γιοι και ο γαμπρός του δράστη, οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ο 37χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε, με την κίνησή του αυτή να καταγράφηκε επίσης  στο ίδιο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

Σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, το 45χρονο θύμα, που ήταν παππούς μιας 15χρονης, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του και μάλιστα μετά από σχετικό «παζάρι» για την τιμή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δύο ανηλίκων, ο 45χρονος (παππούς) άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος όμως να επιστρέψει τα 6.000 ευρώ σύμφωνα με τον δολοφόνο του. 

ΤΟΝ ΕΊΧΕ ΞΕΣΚΕΠΆΣΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ 2023  ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο 37χρονος δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες μάλιστα είχαν κατασχέσει τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του τον Γενάρη του 2023, υπόθεση που τότε είχε αποκαλύψει από την Ανοιχτή γραμμή του Next tv ο Πάνος Παπαδόπουλος, ρωτώντας τις Εισαγγελικές αρχές που ένα τέτοιο βαρύ κατηγορητήριο απελευθερώθηκε και διοργάνωνε μάλιστα και...πάρτι στον οικισμό κερνώντας τους "οπαδούς" του στο Δροσερό όπου εμφανίζονταν ως....νέος αρχηγός που είχε τις...χειροβομβίδες και τα όπλα, για να φυλάει την...πατρίδα!! Γεγονός που είχε καταγγελθεί τότε και από εν ενεργεία αστυνομικό και έγινε πρωτοσέλιδο στον "Μ"

Τότε, μετά από μπαράζ ένοπλων ληστειών σε σπίτια ηλικιωμένων της Ξάνθης, η ΕΛΑΣ σε μεγάλη επιχείρηση που είχε κάνει στο Δροσερό, συνέλαβε δύο άτομα, τον 37χρονο δράστη και ένα ακόμη άτομο. Στην κατοχή τους οι αστυνομικές Αρχές βρήκαν όπλα, χειροβομβίδες και ναρκωτικά. Ωστόσο, οι δύο συλληφθέντες, μετά την απολογία τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ τους είχαν επιβληθεί μόνο περιοριστικοί όροι. Ο 37χρονος είχε ανεβάσει και τότε βίντεο στο Tik-Tok, «πανηγυρίζοντας» που είχε αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου