Στο πλευρό του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


«Η λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, που έχει λάβει πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση μέσα από το μουσικό θεσμό «Ξάνθη Πόλις Ονείρων» και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της πόλης πρέπει να ενισχυθεί και να φτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει»

Η Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων χαιρετίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μαθητών, των γονέων και εκπαιδευτικών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/11/2023 στην Ξάνθη στα πλαίσια της πανελλήνιας διαμαρτυρίας των Μουσικών Σχολείων της χώρας. Μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα τους για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους, με κυριότερο το κτηριακό ζήτημα του σχολείου.


Η ανέγερση ενός νέου κτιρίου, η κάλυψη της διδασκαλίας των μουσικών οργάνων από επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό, η διάθεση δωρεάν συγγραμμάτων μουσικής σε όλους τους μαθητές και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα είναι μερικά μόνο από τα αιτήματα για την ποιοτική αναβάθμιση του σχολείου, του επιπέδου σπουδών και του σημαντικότατου έργου που παράγει το Μουσικό σχολείο. Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα υπόλοιπα Μουσικά Σχολεία της περιοχής ΑΜΘ (Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής).

Η λειτουργία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, που έχει λάβει πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση μέσα από το μουσικό θεσμό «Ξάνθη Πόλις Ονείρων» και αποτελεί σημείο αναφοράς για την πολιτιστική ζωή της πόλης πρέπει να ενισχυθεί και να φτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει.

Ως Ομοσπονδία Γονέων στηρίζουμε τις αποφάσεις και κινητοποιήσεις των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του Μουσικού και μένουμε αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου