Το απόγευμα της 18ης Δεκεμβρίου, στο παλιό και πλέον ανακαινισμένο Δημαρχείο, προγραμματίζεται η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Για τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, στο παλιό και πλέον ανακαινισμένο Δημαρχείο αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ότι προγραμματίζεται η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Στράτου Κοντού και όπως όλα δείχνουν υπάρχει ετοιμότητα στο έπακρο ούτως ώστε από τη νέα χρονιά ο Δήμος Ξάνθης να φορτσάρει για μία Ξάνθη αλλιώς. Για μία Ξάνθη που θα είναι εντελώς διαφορετική, σύμφωνα με τα όσα δηλώθηκαν κατά την προεκλογική περίοδο από τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο Στράτο Κοντό, για μία Ξάνθη πιο φιλική προς τους δημότες, πιο εξωστρεφή, μα πάνω απ’ όλα για μια Ξάνθη πιο φιλόξενη προς όλους μας.

Ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης εργάζεται σκληρά το τελευταίο χρονικό διάστημα σχεδιάζοντας το μέλλον του Δήμου Ξάνθης, μακριά από αγκυλώσεις και προβλήματα. Μελετά τα πάντα σε σχέση με την αυτοδιοίκηση και τηρεί χαμηλούς τόνους μέχρι στιγμής, θέλοντας έτσι να εφαρμόσει την στρατηγική που εξ’ αρχής είχε στο μυαλό του, μακριά από τις γνωστές ίντριγκες που υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου