Επεισόδια στο Ρέντη: «Για 15 λεπτά ήταν νεκρός!»-Συγκλονιστική μαρτυρία για τον τραυματία αστυνομικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Συγκλονίζει η μαρτυρία αστυνομικού συναδέλφου του 31χρονου άνδρα των ΜΑΤ, ο οποίος υπέστη βαρύτατο τραυματισμό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων με οπαδούς στο Ρέντη έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξάγονταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

«Για 15 λεπτά δεν ήταν στη ζωή! Τον επανέφεραν οι γιατροί», περιγράφει με δραματικούς τόνους ο αστυνομικός μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

«Η ναυτική φωτοβολίδα έφτασε μέχρι το κόκκαλο και του έκοψε τη μηριαία αρτηρία. Το πόδι του ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση», πρόσθεσε.

Παράλληλα ανέφερε πως ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί και στο άλλο του πόδι από θραύσματα εκρηκτικής ύλης.

Όπως περιγράφει ο αστυνομικός, οι συνάδελφοί του κατάφεραν να τον σώσουν εν μέσω μάχης με τους οπαδούς, αφού την ώρα του τραυματισμού του τα επεισόδια συνεχίζονταν.

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή Tlive του Alpha, ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ο 31χρονος αστυνομικός έχασε σχεδόν όλο το αίμα, μετά τη ναυτική φωτοβολίδα, που δέχτηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να σπάσει η περικνημίδα, που φορούσε ως προστατευτικό, και η φωτοβολίδα να εκραγεί μέσα στο σώμα του!

Παράλληλα, ο ίδιος αδυνατούσε να βγάλει τη ναυτική φωτοβολίδα από το πόδι του, καθώς η κατάστασή του από τη στιγμή που χτυπήθηκε, ήταν πολύ δύσκολη.

Ο κ. Μπαλάσκας, εμφανώς συγκινημένος, είπε:

  • «Ο αστυνομικός έχασε σχεδόν όλο το αίμα του. Είχε ακατάσχετη αιμορραγία και χρειάστηκαν περίπου 30-35 μονάδες αίμα, για να σωθεί η ζωή του.
  • Η φωτοβολίδα διέλυσε τους μύες στο πόδι του, διέλυσε την αρτηρία… τα πάντα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου