Μαρουσάκης: Προ των πυλών νέα κακοκαιρία εξπρές-Πότε και ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μετά την κακοκαιρία Ciaran που προκάλεσε περιορισμένης έκτασης προβλήματα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και τμήματα της ορεινής Θεσσαλίας το περασμένο Σάββατο (4/11) νέα κακοκαιρία αναμένεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (6/11) στο Open στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται επιδείνωση του καιρού, η οποία θα διαρκέσει για πολύ λίγο και, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πέρασε πάνω από τη χώρα το Σάββατο (4/11) και κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα. Ο καιρός βελτιώθηκε την Κυριακή και πλέον από σήμερα ξεκινά μία νέα εβδομάδα με ανοιξιάτικο καιρό.

Ο καιρός θα παρουσιάσει μικρή αλλαγή την Τετάρτη, με μία διαταραχή στα βορειοδυτικά που θα κινηθεί προς τα ανατολικά και θα δώσει βροχοπτώσεις ιδιαίτερα προς τη βορειοδυτική Ελλάδα.

Θα επηρεάσει κυρίως βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Μακεδονία.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αυτό το κύμα θα περάσει γρήγορα και ο καιρός θα επανέλθει γρήγορα στα σημερινά ανοιξιάτικα επίπεδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου