Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 από τις 16:00 έως και τις 20:30 στον χώρο του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Καλαϊτζή, εθελοντή αιμοδότη και μέλους της “Αγάπης”, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα μετά από την μεγάλη μάχη που έδινε για εννέα μήνες

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»:

Μετά από μια μικρή ανάπαυλα λίγων ημερών συνεχίζουμε τις αιμοδοσίες με την τελευταία για τον μήνα Νοέμβριο.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην ογδοηκοστή τρίτη (83η) εθελοντική αιμοδοσία του έτους, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 από τις 16:00 έως και τις 20:30 στους Τοξότες στο χώρο του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου.

Η παλιότερη ενεργή εθελοντική ομάδα του Νομού Ξάνθης, η δράση της οποίας στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας χρονολογείται από τη δεκαετία του ΄90 σας περιμένει.


Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά… και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Με την συμπαράσταση του Αθλητικού Συλλόγου “ΑΕΤΟΣ” Τοξοτών και τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών του δημοτικού διαμερίσματος Παραδείσου του Δήμου Νέστου.

Μία αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Χρήστου Καλαϊτζή, εθελοντή αιμοδότη και μέλους της “Αγάπης”, ένα πάντα γελαστό και καλοσυνάτο παιδί, τον οποίο χάσαμε πρόσφατα μετά από την μεγάλη μάχη που έδινε για εννέα μήνες.

Ένα πραγματικό “μνημόσυνο αγάπης” για τον Χρηστάρα.

Σας περιμένουμε λοιπόν με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Έτος Ιδρύσεως 1975

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου