Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω κάνει πολύ σεξ, αλλά δεν το έχω χορτάσει»-Τι είναι squirting

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο Sex Podcast ΙΙ της Δάφνης Καραβοκύρη στο pod.gr και μίλησε για την περίοδο της σεξουαλικής του επανάστασης, λέγοντας χαρακτηριστικά «έχω κάνει πολύ σεξ στη ζωή μου, αλλά δεν έχω χορτάσει».

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Δεν νομίζω ότι το έχω χορτάσει. Έχω κάνει πολύ σεξ. Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό, ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που….θα σας αυτώσω όλες! Και ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό. Ήταν ένα πράγμα τρελό». Και συνέχισε λέγοντας: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σεξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σεξ και καλό σεξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα».

  • Ακολούθως αναφέρθηκε στην… παρούσα κατάσταση του sex life του αποκαλύπτοντας:

«Έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω η συχνότητα αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια. Απλά δεν γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είναι γνώστης και του πως να ωθεί τις σεξουαλικές συντρόφους τους σε squirting.

«Επειδή ασχολήθηκα με το πως γίνεται και έμαθα ανατομία, στα χέρια μου σχεδόν όλες οι γυναίκες το έκαναν. Μία στις 10 άμα δεν το έκαναν είναι επειδή δεν αφήνεται για ψυχολογικούς λόγους», τόνισε σχετικά.

«Πολλοί μου έχουν ζητήσει συμβουλές και πολλές γυναίκες. Και πρόσφατα μια πρώην μου που ανακάλυψε από εμένα το squirting και ήταν αποκάλυψη και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σε ευχαριστώ, από σένα το έμαθα” και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, αποκλείεται να είναι πρώην μου. Γιατί αν ήταν πρώην μου θα το είχε ήδη μάθει. Είναι κάποια που δεν είχε υπάρξει μαζί μου», συμπλήρωσε.

  • Τι είναι squirting

Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται σαν πίδακας από τον γυναικείο κόλπο, όταν επιτυγχάνεται ο οργασμός. Δηλαδή, όταν ερεθίζεται το γνωστό και πολυσυζητημένο σημείο G. Το σημείο που βρίσκεται μεταξύ κλειτορίδας και κόλπου και στην αφή μοιάζει με ένα φουσκωμένο εξόγκωμα. Ουσιαστικά είναι ένας αδένας, ο οποίος αποκαλείται από την επιστημονική κοινότητα ως ο γυναικείος προστάτης.

Κατά τον ερεθισμό του σημείου G, είτε με τη χρήση των χεριών σου, είτε προσφέροντάς της ένα απολαυστικό στοματικό σεξ, η παρτενέρ σου θα αρχίσει να μπαίνει σταδιακά στη φάση της εκσπερμάτισης. Σύμφωνα με την Δρ. Rachel Needle, ψυχολόγο και σεξολόγο, «οι περισσότερες γυναίκες τείνουν να κάνουν πίσω, όταν νιώθουν ότι φτάνουν στην κορύφωση κι αυτό διότι, η αίσθηση του squirting θυμίζει πολύ εκείνη της ούρησης. 

Κι όμως, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου