Κάλτσες μέχρι το γόνατο, και όλα τα στοιχεία που κάνουν Ερωτική μια Γυναίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Οι άντρες τα προσέχουν πραγματικά όόόλα! Σαφώς και μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις ρηχών αντρών, αλλά ένας σωστός άντρας δεν μένει μόνο στα τυπικά και βρίσκει πολλά περισσότερα ακαταμάχητα πράγματα να τον ελκύουν σε μία γυναίκα πέρα από τα σέξι εσώρουχά της και τη γύμνια της, όπως τα παρακάτω:

  • Οι κάλτσες μέχρι το γόνατο

Τις συνδυάζουν στη φαντασία τους με την εικόνα του άτακτου κοριτσιού ή της άτακτης μαθήτριας που εκείνοι πρέπει να την αναλάβουν για να τη φέρουν στον ίσιο δρόμο. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ που οι άντρες λατρεύουν να βλέπουν μία γυναίκα να φοράει και φυσικά τους τινάζει τα μυαλά στον αέρα.

  • Οι γόβες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση που ξέρει να στηρίζεται στα πόδια της και περπατάει με άνεση πάνω στις γόβες της. Οι γόβες γενικά είναι το σήμα κατατεθέν της γυναικείας φύσης και φυσικά δε θα μπορούσαν παρά να γοητεύουν κάθε άντρα εκεί έξω.

  • Το κολλητό μαύρο δερμάτινο κολάν

Οποιοδήποτε ρούχο τονίζει κάθε καμπύλη και μοναδικό χαρακτηριστικό μίας γυναίκας, αυτομάτως εκτιμάται απεριόριστα από έναν άντρα. Με τα κολλητά μαύρα δερμάτινα κολάν που φορούν οι γυναίκες είναι ικανές να αιχμαλωτίσουν τον καθένα εκεί έξω. Όπως και να το κάνουμε η χημεία του σώματος είναι το παν.

  • Τα τατουάζ

Τα τελευταία χρόνια τα τατουάζ αφήνουν το στίγμα τους σε όλο και περισσότερους ανθρώπους που τα προτιμούν και τα χτυπούν στα σώματά τους. Σε ό,τι αφορά την ελκυστικότητα ενός άντρα και μίας γυναίκας, κανείς από τους δύο δεν θέλει τα πάντα να είναι φανερά εκ πρώτης. Όταν ένας άντρας ανακαλύπτει κάποιο τατουάζ σε ένα κρυφό σημείο στο σώμα μίας γυναίκας, η έκπληξη κι η «ανεβασμένη» διάθεση ξεχειλίζουν στο χώρο.

  • Τα κοντά σορτσάκια

Οι άντρες έχουν έναν επιπρόσθετο λόγο να είναι άκρως χαρούμενοι το καλοκαίρι, κι αυτός είναι φυσικά το ατελείωτο οφθαλμόλουτρο που τους προσφέρουν οι αμέτρητες γυναίκες με τα κοντά και καυτά σορτσάκια τους. Όσο περισσότερο δέρμα αποκαλύπτεται, τόσο πιο πολύ ελκύεται ένας άντρας. Νόμος.

  • Τα γυαλιά μυωπίας

Η φαντασίωσή τους εδώ είναι απλή. Πρόκειται γι’ αυτή της καλής κατά τα άλλα κοπελίτσας που όμως είναι απίστευτα άτακτη στο κρεβάτι. Τα γυαλιά μυωπίας βγάζουν επίσης προς τα έξω κάτι το κουλτουριάρικο, χαρακτηριστικό που τρελαίνει ακόμη περισσότερο έναν άντρα.

  • Τα ανακατωμένα μαλλιά

Μπορεί μία γυναίκα να ξοδεύει άπειρο χρόνο και χρήματα ώστε να κάνει τα μαλλιά της να φαίνονται υπέροχα και να μην πετάει τρίχα, αλλά προς ενημέρωσή σου τα πολύ στημένα πράγματα δεν αρέσουν στους άντρες. Αντιθέτως η εικόνα μίας γυναίκας με τα ανακατωμένα μαλλιά της μόλις έχει ξυπνήσει είναι απίστευτα ερεθιστική.

  • Τα οστά της κλείδας

Ναι μεν τα πόδια, το στήθος και τα οπίσθια είναι τα αγαπημένα σημεία του σώματος για τους άντρες πάνω σε μια γυναίκα, αλλά ποιος σου είπε ότι δεν προσέχουν εξίσου άλλα σημεία στο σώμα σου; Τα καλοσχηματισμένα κόκαλα της κλείδας σου είναι απίστευτα σέξι στα μάτια του και είναι ικανά να τον ξετρελάνουν όσο τίποτε άλλο.

  • Ο ιδρώτας

Εσύ μπορεί να μη νιώθεις τόσο άνετα όσο είσαι ιδρωμένη και να θες αμέσως να απομακρύνεις από πάνω σου τον ιδρώτα, όμως στα μάτια ενός άντρας φαίνεσαι υπέροχη. Βρίσκει μεθυστική ακόμη και τη μυρωδιά σου εκείνη την στιγμή και το γεγονός ότι μπορεί να σε αγγίξει από κοντά και να νιώσει το υγρό δέρμα σου, απλά τον αποτελειώνει.

  • Τα βρώμικα λόγια

Καλός κι ο καθωσπρεπισμός κι οι καλοί τρόποι μίας γυναίκας, αλλά όταν μερικές φορές πάνω στα νεύρα της ξεφεύγει λίγο η γλώσσα της και το στοματάκι της γίνεται θρασύ και λέει απαγορευμένες κουβέντες, ένας άντρας «πεθαίνει» εκείνη την στιγμή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου