ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΑΜΠΟΥΦΗΣ: Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με τα ίδια ... περιουσιακά στοιχεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

ΜΕ πολύ συναισθηματική φόρτιση, αλλά και σεμνότητα, ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ και τους "Μπροστά", ανακοίνωσε ότι "φεύγει από το Δήμο με κεφάλι ψηλά, με τα ίδια περιουσιακά στοιχεία, αλλά σοφότερος"!

Όλη η ανάρτησή του:

ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους/ες που λόγω και έργω επιδοκίμασαν την προσπάθειά μας να φέρουμε την Ξάνθη ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Ευχαριστώ, από καρδιάς, όσους/ες στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Μπορεί να μην έγινε κατορθωτό να εκλεγώ αλλά έχω 258 λόγους να νιώθω πλούσιος για την αποδοχή και συγκινημένος για την εμπιστοσύνη που εκφράστηκε με τέτοιο τρόπο. 

Είναι σπουδαίο γεγονός να σε προτιμούν τόσοι άνθρωποι και δεν ξέρω πως μπορώ να ανταποδώσω. Στις 31 Δεκεμβρίου 2023 θα παραδώσω τη θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στο Δήμο Ξάνθης. 

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά όπως ακριβώς μπήκα, με τα ίδια περιουσιακά στοιχεία αλλά σοφότερος. Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι μέχρι την 31 Δεκεμβρίου θα τιμήσω τη θέση μου και θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του Δήμου μας και των συμπολιτών/τισσών μου. 

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου