ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ - Ηγέτης, χαρισματικός, ονειροπόλος! Bούλιαξε" το Αμφιθέατρο, μέσα, στο φουαγιέ και στο...δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Διαφάνεια, αξιοκρατία, συνεργασία, ένας Δήμος Ξάνθης ... Αλλιώς και πρωτίστως για όλους τους πολίτες με ανοιχτές τις πόρτες χωρίς διακρίσεις!!! 
«Βούλιαξε» το Δημοτικό Αμφιθέατρο, έξω, στο φουαγιέ αλλά και έξω από αυτό  στην κεντρική προεκλογική εκδήλωσή του ο χαρισματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός.  Μίλησε σαν Ηγέτης, πρώτα στην καρδιά και στο Μυαλό, συγκίνησε....σεμνά και ταπεινά ανέλυσε το όνειρό του για μια Ξάνθη, Αλλιώς:

«Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε» τόνισε μεταξύ άλλων ο Στράτος Κοντός, υπογραμμίζοντας  ότι «η Ξάνθη πρέπει και μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς».

Επιπλέον αναφερόμενος στους πολίτες, επισήμανε ότι «δεν πρέπει να εξαιρείται κανείς και για αυτό με την δική μας διοίκηση οι πόρτες του Δημαρχείου θα είναι  ανοιχτές σε όλους, θα έχουν όλοι οι Ξανθιώτες, ίσες ευκαιρίες, δεν θα ξεχωρίσουμε στις δουλειές του Δήμου τους πολίτες και ιδίως τους επαγγελματίες...». 

Ακολούθως έκανε αναφορά σε όλους τους υποψήφιους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, μιλώντας για μια ομάδα από νέους αλλά και έμπειρους και δυναμικούς πολίτες και αυτοδιοικητικούς»που δεν θα δρουν με προσωπικά κίνητρα, αλλά μόνο το καλό της πόλης! 


ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ...ΚΑΘΟΝΤΑΙ!

«Ο Δήμος Ξάνθης έχει να προσφέρει πολλά στον δημότη και στον επισκέπτη» υπογράμμισε σε ένα άλλο σημείο της ομιλίας του ο ίδιος, ενώ έκανε λόγο για πιστή εφαρμογή των νόμων, διαφάνεια, αξιοκρατία και συνέπεια, ρωτώντας εάν κάποιος μπορεί να πει εάν εφαρμόστηκαν τα παραπάνω από την σημερινή δημοτική αρχή, για να καταλήξει στο «ποτέ και πουθενά» και να μιλήσει για τις διαφορές με τον νυν Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη σημειώνοντας ότι «δεν είναι προσωπικές» αλλά έγκεινται «στις αρχές και στις αξίες που μας διακατέχουν», εξαπολύοντας «πύρινα βέλη» για τους ειδικούς συμβούλους του δημάρχου και για μη δημοσιευμένους ισολογισμούς του δήμου

Επίσης, αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο χαρακτήρισε «αξιόπιστο και ρεαλιστικό». Πρόγραμμα που όπως σημείωσε «θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε από την πρώτη μέρα της ανάληψής μας». Τέλος  στάθηκε ιδιαίτερα στην δημόσια ασφάλεια και στην ανάγκη της επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και στην δημόσια υγεία, δεσμευόμενος να κάνει το πρώτο του ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί τον Υπουργό Υγείας για το Νοσοκομείο Ξάνθης.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τόσο την ομάδα του, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του όσο και την οικογένειά του για την υποστήριξη, σημειώνοντας ότι «η Ξάνθη αλλιώς είναι η φωνή της ελπίδας» και καλώντας άπαντες του παραβρισκόμενους και όλους τους Ξανθιώτες στις κάλπες της Κυριακής, τονίζοντας ότι «η μαζική συμμετοχή, είναι η δύναμή μας. Θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Ξάνθης αλλιώς»

Στην πρώτη  σειρά των επισήμων τον χειροκρότησαν θερμά οι πρώην Δήμαρχοι Λάκης Στυλιανίδης, Εύα Τσακίρη και Γιάννης Τσεγγελίδης, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου, ο Μπάμπης Γκαλέτσης, γιος του πρώην Προέδρου Απόστολου Γκαλέτση  και φυσικά ο πρώην υπουργός και πατέρας του Αλέκος Κοντός με την μητέρα του Σταυρούλα!  
..

Βούλιαξε το Αμφιθέατρο για την προεκλογική ομιλία του Κοντού


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου