“Λευκή Νύχτα” την Παρασκευή στην Κομοτηνή

Δεν υπάρχουν σχόλια


Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η “Λευκή Νύχτα ” στην Κομοτηνή.

Η μεγάλη εμπορική γιορτή θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, μεγάλες προσφορές ,μουσικά σχήματα και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Τα καταστήματα θα περιμένουν τον κόσμο για να τους εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με κεράσματα, μουσική, χαμόγελο και μεγάλες προσφορές σε ποικιλία εμπορευμάτων.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» θα παραμείνουν κλειστοί από τις 18:00 έως 24:00 οι οδοί: Αγ. Γεωργίου, Σοφίας Βέμπο από το ύψος Ηροδότου – Αγ. Γεωργίου, Παρασίου και Ορφέως, από το ύψος του ζαχαροπλαστείου Νεντίμ έως τη διασταύρωση με Κομνηνού.

Οι συγκεκριμένοι δρόμοι αποτελούν σημεία δράσης της «Λευκής Νύχτας» και οι ως άνω ενέργειες έχουν ως στόχο τη διευκόλυνση πρόσβασης των πολιτών και την καλύτερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η Π.Ε Ροδόπης δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας, της Θράκης και της  Θεσσαλίας, και συλλέγουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (οδός Βασ. Γεωργίου 2, Τηλ. 2531027188)

Τα είδη που χρειάζονται είναι:

  • Γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους
  • Φακούς και power bank
  • Είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας)
  • Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες, δημητριακών, παστέλια κ.α.)
  • Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα)
  • Φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά κ.ά.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου