Σχόλιο συμπολίτη μας για τη συνέντευξη Τσέπελη στον Κοσμά Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσιεύουμε το σχόλιο του Παναγιώτη Μουμτζάκη, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με την παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ του Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου. για τη σημερινή συνέντευξη του Μανώλη Τσέπελη στην πρωινη ενημερωτική εκπoμπή του Κοσμά Γεωργιαδη στο STAR 88,8 fm
«Όποιος έχει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το έργο της τρέχουσας διοίκησης, λαϊκίζει! Όποιος έχει αντίρρηση, λαϊκίζει! Όποιος διανοηθεί να γνωρίζει κάτι διαφορετικό, λαϊκίζει! Όποιος τολμά να αμφισβητεί, λαϊκίζει! Όποιος ζητά ισολογισμό, λαϊκίζει! Όποιος ζητά ενημέρωση για πρόγραμμα, στόχους, κονδύλια, λαϊκίζει! Όποιος μιλά για κλειστό κυνοκομείο, σκουπίδια, ανακύκλωση, πάρκινγκ, λαϊκίζει. Όποιος μιλά για ασυδοσία της δημοτικής αρχής και στην ουσία και στην εικόνα, λαϊκίζει! ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ξεδιάντροπη και προκλητική! Μια συνέντευξη αναίδειας, λογοκρισίας και τσαμπουκά! Αυτό είναι το ήθος και η αξία αυτής της δημοτικής παράταξης που έχει 4 χρόνια τώρα την τύχη της πόλης στα χέρια της. Μπράβο στον Κοσμά Γεωργιάδη που κράτησε το επίπεδο και την ακεραιότητά του. 

ΥΓ. Όποιος βλέπει δημοτικά αυτοκίνητα με “κολλητούς” δημοσιογράφους εντός, να κόβουν βόλτες… θα μαστιγώνεται στην κ. πλατεία παραδειγματικά! 
Να κλείνετε τα μάτια σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου