Βερολίνο: 28χρονο μοντέλο έκανε πορνοστάρ τον κλώνο της και κερδίζει 20.000 δολάρια τον μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Μοντέλο 28 ετών από το Βερολίνο έκανε πορνοστάρ τον κλώνο της και πλέον κερδίζει 20.000 δολάρια τον μήνα!

Ο λόγος για τη Σίκα Μουν η οποία αποκάλυψε στη Daily Mail ότι χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να φτιάξει έναν κλώνο του εαυτού της και να κερδίσει χρήματα σε πλατφόρμες ερωτικού περιεχομένου.

Όπως μάλιστα δήλωσε, παρά το γεγονός ότι η ίδια δραστηριοποιείται στον κλάδο του πορνό εδώ και πέντε περίπου χρόνια, ποτέ δεν κατάφερε να φτάσει τα 20.000 δολάρια όπως ο «εικονικός της κλώνος».

«Μετά από πέντε χρόνια εργασίας στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων, βαρέθηκα την επαναλαμβανόμενη και μη δημιουργική δουλειά σε αυτήν την επιχείρηση», σημείωσε, ενώ τόνισε ακόμα πως δεν την ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη κατάφερε να της αποφέρει περισσότερα χρήματα, από αυτά που έβγαζε η ίδια στο παρελθόν.

«Αποφάσισα να επιστρέψω στη δημιουργία τέχνης και γοητεύτηκα από τις δυνατότητες της δημιουργίας που υποστηρίζεται από το AI.

Έτσι, ξαναδημιούργησα τον εαυτό μου με τη βοήθεια εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης για να γίνω το κορίτσι που πάντα ονειρευόμουν.

Να είμαι τέλεια, για πάντα νέα και σέξι κάθε λεπτό της ημέρας, έξυπνη και με την προσωπικότητά μου», εξήγησε.

Ακόμα πρόσθεσε ότι ο εικονικός της κλώνος «βασίζεται στο πραγματικό μου πρόσωπο και σώμα και αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου.

Τον αγαπώ».

Οι χρήστες πλέον μπορούν να δουν το περιεχόμενο στον λογαριασμό της Σίκα Μουν και να συνομιλήσουν μαζί της με 10,99 δολάρια τον μήνα, ενώ επίσης μπορούν να ζητήσουν εξατομικευμένο περιεχόμενο, το οποίο, όπως υπογραμμίζεται η ίδια, συχνά είναι απροσδόκητα «κανονικό» και όχι «βρώμικο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου