Δημόσιο ευχαριστήριο για την Καλοκαιρινή Γιορτή 2023 του Γηροκομείου Ξάνθης «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” , φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης ευχαριστεί και δημοσίως όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί  η Καλοκαιρινή Γιορτή 2023 των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης την περασμένη Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023.

Μετά από τέσσερα χρόνια υπομονής μιας και είμαστε εσώκλειστοι στο Γηροκομείο της καρδιάς  μας λόγω των δύσκολων συνθηκών, κατορθώσαμε να γιορτάσουμε μαζί με όλους τους φίλους και υποστηρικτές μας την καθιερωμένη Καλοκαιρινή Γιορτή των ηλικιωμένων του Γηροκομείου μας.

Για  όγδοη λοιπόν χρονιά φέτος  το Γηροκομείο Ξάνθης ο «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»,πραγματοποίησε την καλοκαιρινή γιορτή των ηλικιωμένων του  την Τετάρτη 30 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του, με μουσική, χορό, τραγούδι και φαγητό. Φίλοι παλιοί και νέοι του ιδρύματος καθώς και  συγγενείς των ηλικιωμένων μας  συντροφεύσανε τους παππούδες μας εξ αποστάσεως μιας και για την ασφάλειά τους βρισκόταν περιορισμένοι  στην βεράντα του γηροκομείου.

Ακόμη και έτσι με περίσσιο κέφι, αγάπη και καλή διάθεση πέρασαν αμφότεροι μία υπέροχη βραδιά.

Αρωγοί στη γιορτή μας ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος

 «Οι Κατασκηνωτές» οι οποίοι έψησαν ως συνήθως  με εξαιρετική ομολογουμένως μαεστρία τα κρεατικά, η φιλανθρωπική επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης

«Η ΑΓΑΠΗ», ο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΑΜΦΕΡΑΟΣ», την «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΞΑΝΘΗΣ»την κ. Γεωργία Καραγιαννίδου  για τα είδη μπαζάρ, τα Μ.Μ.Ε. Ξάνθης για την  προβολή της γιορτής μαςαλλά και δεκάδες εθελοντές που υποδέχτηκαν και εξυπηρέτησαν τους καλεσμένους μας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης) και ο Δήμος Ξάνθης.

Σημαντική εθελοντική βοήθεια παρείχαν για την διοργάνωση αυτής της γιορτής-εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ηθική ενίσχυση του Ιδρύματος το μουσικό συγκρότημα « ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ» με τους μουσικούς Δομνίδη Φίλιππο, Γαβριηλίδη Ιωάννη, Μυγδαλά Ανδρέα, Πανταζίδη Σωτήρη και την υπέροχη Γεωργία Τζανή. Επίσης φιλική συμμετοχή είχε η Ελένη Μωρέα. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ’ΣΣ για τη συνεχή συμπαράστασή του και για την προσφορά 700 τεμαχίων αρτιδίων.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, οι εκπρόσωποι του Στρατηγού Διοικητού του Δ’ΣΣ,Ταξίαρχος Παντελεήμων Βασιλειάδης και η αντισυνταγματάρχης  Χριστίνα Νίκου, ο Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε. Ξάνθης  Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης  Εμμανουήλ Τσέπελης, οι Αντιδήμαρχοι Ξάνθης Εμμανουήλ Φανουράκης, Ειρήνη Χαριτωνίδου, Αφεντούλης Τσακιρίδης, ο πρόεδρος  του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας  Ασκαρίδης, ο πρόεδρος του αθλητικού κολυμβητικού συλλόγου Ξάνθης  ο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ»  Γεώργιος Κόκκινος,ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγάπη για την Ξάνθη μας και ιατρός Δημοσθένης Γεωργιάδης.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς αρκετοί από τους επισκέπτες μας «περπάτησαν» εξωτερικά  το γηροκομείο της καρδιάς μας, εντυπωσιασμένοι κατά ομολογία τους από τους ανακαινισμένους επισκευαστικά και αισθητικά χώρους του ενώ με ευλάβεια άναψαν και το καθιερωμένο κεράκι στον ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής γιορτής ήταν  η πρώτη παρουσίαση στο κοινό με τραγούδια της εποχής τους,  της  χορωδίας  των ηλικιωμένων μας ΤΑ ΑΗΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ υπό την διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής και μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου κ. Βούλας Αντωνιάδου την οποία ευχαριστούμε θερμά για την προσπάθεια που καταβάλλει από τον περασμένο Φεβρουάριο δύο ώρες κάθε εβδομάδα που επισκέπτεται και διδάσκει τους ηλικιωμένους μας.

Στο τέλος αυτής της υπέροχης Αυγουστιάτικης βραδιάς  οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφού χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τεράστια χαμόγελα και ζωγραφισμένη την συγκίνηση στο πρόσωπό τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους «αγκάλιασε» και παραβρέθηκε στην γιορτή τους.

Επίσης πρέπει να επισημάνουμε την  μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων που ήρθαν να συνδιασκεδάσουν με τους παππούδες μας και να συμπαρασταθούν στο έργο του διοικητικού συμβουλίου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών της πόλης μας που εν μέσω οικονομικής κρίσης προσέφεραν  εκλεκτά εδέσματα και είδη που καταναλώθηκαν στη γιορτή μας. Με τη χειρονομία τους αυτή συμπαραστέκονται και κάνουν το έργο της σημερινής διοίκησης ευκολότερο, η οποία προσπαθεί πάντα για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών. Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό ότι όλοι οι παρακάτω αναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους  χρόνια. Ευχαριστούμε λοιπόν τους κάτωθι : 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

1)ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε – ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑΣ 54-58

(150 ΤΕΜ. ΒΟΔΙΝΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ)

2)ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ –ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

(4.600 ΚΙΛΑ ΠΑΝΣΕΤΑ-3,600 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)

3)ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ–ΑΝΔΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67

(50 ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ)

4)ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΤΖΕΜΑΛΗ ΙΚΕ

ΚΙΜΜΕΡΙΑ ΞΑΝΘΗ

(600 ΤΕΜ  ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ-15 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)

ΛΟΙΠΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΙΔΙΩΤΕΣ

1.    DISCOUNTMARKET – ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 67 (120 ΤΜΧ. ΝΕΡΑ, 2 ΛΙΤΡΑ 12 ΤΜΧ. ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ,2 ΛΙΤΡΑ 12  ΛΕΜΟΝΑΔΑ)

2.    ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ  ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΙΣΙΔΩΡΟΥ 4 (600 ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ 120 ΕΥΡΩ)

3.    ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ – ΒΙ.ΠΕ ΞΑΝΘΗ (3 ΚΙΛΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ , 3 ΚΙΛΑ ΤΥΡΟΣΑΛΑΤΑ)

4.    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΑΜΦΕΡΑΟΣ – ΚΙΜΜΕΡΙΑ

5.    ( 7 ΤΑΨΙΑ ΓΛΥΚΑ)

6.    ΑΝΩΝΥΜΟΣ -ΠΑΓΑΚΙΑ  (50  ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΑΓΑΚΙΑ)

7.    ΑΝΩΝΥΜΟΣ  (20 ΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ)

8.    ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΘΡΑΚΗΣ – (80 ΚΙΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ)

9.    ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ ( 30 ΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ)

                                   ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

                                                   ΞΑΝΘΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου