Νίκη με την 1η Κυριακή. Απίστευτη λαϊκή συγκέντρωση και αποθέωση για τον Στράτο Κοντό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σ' αυτές τις συγκεντρώσεις, ελάχιστοι παρακολουθούν το πρόγραμμα ενός Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης και τους σχεδιασμούς του για το παρόν και το μέλλον της Ξάνθης, που έχει μείνει στη στασιμότητα, στο τίποτα και στο ΜΗΔΕΝ!!! 


Μοναδικό "έργο" της σημερινής παρέας του Δήμου Ξάνθης, ήταν επί 4 χρόνια, απευθείας αναθέσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ σε ημετέρους και η διαπλοκή με το...παρελθόν. Προέχει ένα απλό μήνυμα. Να τελειώνουμε με τον Τσέπελη, την παρέα του.

Σε μια πρωτοφανή για τα ιστορικά δεδομένα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ξάνθης και μπροστά σε πάνω από 2.000 κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το δρόμο στον Πεζόδρομο από την Εθνική Τράπεζα Ξάνθης μέχρι και την κεντρική πλατεία της πόλης,  οι πολίτες με την έντονη παρουσία και το χειροκρότημά τους, έστειλαν ένα βροντερό μήνυμα στην τοπική κοινωνία.


Νίκη με την 1η Κυριακή της 8ης Οκτωβρίου 2023. 

"Διώξτες τους! "Τελειώστε" την παρακμή, "τελειώστε" αυτούς που μπήκαν στο Δήμο Ξάνθης για να θησαυρίσουν και να τον χρησιμοποιήσουν ως..."μαγαζί" του επί 33 χρόνια με την πλήρη "κάλυψη" των γνωστών μηχανισμών!!! Με αποτέλεσμα η Ξάνθη να έχει καταστεί η χειρότερη πόλη της Ελλάδος.

"Τελειώστε" μια καλή όλο αυτό το "κατεστημένο" και τους "μηχανισμούς" που βρίσκονται απο πίσω τους εδώ και 50-60 χρόνια! 





 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου