Ντιναμό Κιέβου VS Άρης: Θρίλερ και αποκλεισμός στα πέναλτι (6-5) για τους «κιτρινόμαυρους»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο Άρης αποκλείστηκε στα πέναλτι (6-5) από την Ντιναμό Κιέβο και ολοκλήρωσε πρόωρα και άδοξα την ευρωπαϊκή του πορεία, με την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού να είναι 2-1 και δεδομένου ότι δεν ισχύει το γκολ εκτός έδρας το παιχνίδι πήγε στην παράταση και τα πέναλτι.

Ο Άρης μετά τη νίκη με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί της Ντιναμό Κιέβο, επιθυμούσε ένα καλό αποτέλεσμα και μέσα στο Βουκουρέστι, που έλαβε χώρα το παιχνίδι, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι κιτρινόμαυροι βρήκαν δίχτυα στο 39′. Ο Κάρλσον ταλαιπώρησε για ακόμη μια φορά την άμυνα της Ντιναμό από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Πάλμα, εκείνος βρήκε τον Τζούρασεκ, που πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1!

Ωστόσο, η Ντιναμο κατάφερε να απαντήσει μόλις ένα λεπτό πριν πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Ο Σίντορτσουκ έκανε το βαθύ γέμισμα για τον Βολόσιν και εκείνος με μία πανέμορφη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά (αφού «τρύπησε» ανάμεσα στους αμυντικούς), νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-1!

Οι Ουκρανοί πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου πήραν κεφάλι στο σκορ. Μετά από βαθύ γέμισμα, ο Καραβάεφ έκανε εξαιρετική κίνηση (με τον Φεράρι να μην βρίσκεται στη θέση του) και με φανταστικό πλασέ εν κινήσει, νίκησε τον Χουτεσιώτη από πλάγια θέση για το 2-1.

Το παιχνίδι πήγε στην παράτση, με τον Άρη να μένει με 10 παίκτες στο 106ο λεπτό, μετά την αποβολή του Πάβισιτς.

Ωστόσο, κανείς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην παράταση και έτσι το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, τα οποία και εκτελέστηκαν στο πέταλο που δεν υπήρχε κόσμος και όχι σε αυτό που ήταν οι φίλοι του Άρη.

Η διαδικασία των πέναλτι εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους κιτρινόμαυρους να χάνουν στα πέναλτι με 6-5, με τον Οντουμπάτζο να είναι ο μοιραίος παίκτης, αφού η εκτέλεσή του ήταν πολύ κακή και σηματοδότησε το τέλος της Ευρώπης γαι τον Άρη.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Μπούστσαν, Τίμτσουκ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ (72′ Καραβάεφ), Γιαρμολένκο (106′ Πάρις), Σίντορτσουκ (71′ Αντριγέβσκι), Σαπαρένκο (72′ Μπράζκο), Βολόσιν (82′ Ντιαλό), Μπουγιάλσκι, Βάνατ (106′ Μπενίτο)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ (59′ Ρουπ), Ζουλ (106′ Ζαμόρα), Νταρίντα (75′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον (59′ Μενέντες), Μορόν (83′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα (82′ Ματαρίτα) 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου