ΠΑΟΚ VS Χάιντουκ Σπλιτ 3-0: Θριαμβευτική πρόκριση για τον Δικέφαλο

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


O ΠΑΟΚ με νίκη κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ κατάφερε να κατακτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Μετά την ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 μέσα στην Τούμπα και πέρασε στην επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει μία εκ των Ρόζενμποργκ και Χαρτς.

Ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οτζίτζα Οφόε παραχώρησε πέναλτι στον Κωνσταντέλια. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ.

Από εκεί και πέρα η Χάιντουκ προσπαθούσε να βρει χώρους και να πιέσει, ενώ ο Κουλιεράκης, παρά την εξαιρετική του εμφάνιση, παραλίγο να γινόταν ο μοιραίος παίκτης, αφού στο 40′ έστειλε την μπάλα, σε μια προσπάθεια να κόψει, λίγο έξω από το δοκάρι του Κοτάρσκι.

Στη συνέχεια, ο Ζίβκοβιτς πέτυχε τα άλλα δυο γκολ για τον Δικέφαλο. To πρώτο από τα δυο του προσωπικά γκολ πέτυχε στο 79λεπτό, το οποίο προήλθε από την πίεση ο Μπράντον Τόμας.

Το 3-0 έγινε στο 85′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έτσι ο Δικέφαλος προχωρά στην επόμενη φάση. Τελευταίο εμπόδιο πριν από τα πλέι οφ μια εκ των Ρόζενμποργκ ή Χαρτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Έκονγκ, Κεντζιόρα, Τσιγγάρας (Φιλίπε 61’, Οζντόεφ 73’), Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια, Νάρεϊ (Τάισον 61’), Σαμάτα (Μπράντον 78’)

Χάιντουκ: Λούσιτς, Μέλνιακ, Ντιαλό, Σάρλια, Μούφι (Μικάνοβιτς 82’), Σιγκούρ, Κροβίνοβιτς (Μπουρνάχου 58’), Σαχίτι (Ντόλτσεκ 58’), Οφόε (Τσούιτς 82’), Μλακάρ (Νταζάκου 73’), Λιβάγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου