ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΛΥΡΑΤΖΗΣ: Για ακόμη μια φορά η ανικανότητα της διοίκησης Τσέπελη, εκθέτει τον Δήμο Ξανθης!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ο κακός προγραμματισμός και η ανικανότητα του Δημάρχου Τσεπελη και των συνεργατών του, με την μη ολοκλήρωση του ταρτάν του Δημοτικού γηπέδου, αναγκάζουν τους διαιτητές να μεταφερθούν στην Κομοτηνή για τις αθλητικές τους δοκιμασίες. Ευτυχώς θα απαλλαχτούμε τον Οκτώβρη!

Για ακόμη μια φορά η ανικανότητα της διοίκησης Τσέπελη εκθέτει τον Δήμο Ξανθης. αναφέρει σε ανάρτησή του στο fb που κοινοποίησε και στο Μαχητή, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης, επί πολλά χρόνια μάλιστα και Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Ξάνθης. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:  

Για ακόμη μια φορά η ανικανότητα της διοίκησης Τσέπελη εκθέτει τον Δήμο Ξανθης. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός φιλοξενεί η πόλη μας μετά από προσπάθειες της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Ξανθης, το ετήσιο σεμινάριο των αξιολογημενων διαιτητών και βοηθών ποδοσφαίρου της Super Leage. Περίπου 70 διαιτητές και βοηθοί ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας για τέσσερις ημέρες

Ο κακός όμως προγραμματισμός και η ανικανότητα του Δημάρχου Τσεπελη και των συνεργατών του, με την μη ολοκλήρωση του ταρτάν του Δημοτικού γηπέδου, αναγκάζουν τους διαιτητές να μεταφερθούν στην Κομοτηνή για τις αθλητικές τους δοκιμασίες. 

Ήδη υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες σε πανελλήνια αθλητικά μέσα ενημέρωσης για την ταλαιπωρεια που θα υποστούν οι διαιτητές . Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο Δήμος μας φαίνεται ανάξιος να φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Πέρα λοιπόν από την ταλαιπωρία που υφίστανται εκατοντάδες αθλητές της πόλης μας εδω και μηνες από την ολιγωρία του Δημάρχου, τώρα γίναμε γνωστοί για την ανικανότητα του και στο πανελλήνιο.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για τουριστική ανάπτυξη στον Δήμο μας όταν δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε βασικές ανάγκες των δημοτών και των επισκεπτών στην πόλη μας .
Πιο χαμηλά δεν πάει, ευτυχώς ο Οκτώβρης είναι κοντά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου