Τζόκερ: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας ο μεγάλος τυχερός – Κέρδισε 1,7 εκατ. ευρώ με δελτίο αξίας 2 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας έπαιξε το «χρυσό» δελτίο του Τζόκερ ο υπερτυχερός της κλήρωσης της Τρίτης (8/8) που κέρδισε 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ είναι η Ευτυχία Μιχαηλίδου που εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός.

«Ένας φίλος μου δημοσιογράφος με ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης ότι η επιτυχία στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ ήταν στο κατάστημά μου. Η χαρά μου ήταν τεράστια όπως καταλαβαίνετε. Ήταν ένα από τα πιο ευχάριστα πρωινά ξυπνήματα. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι μια νότα αισιοδοξίας για όλους», δήλωσε στο Voria η κ. Μιχαηλίδου.


Σχετικά με το τυχερό δελτίο και πόση ήταν η αξία του, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ανέφερε: «Ο μεγάλος νικητής είχε συμπληρώσει 4 στήλες και έτσι, δίνοντας μόλις 2 ευρώ, έγινε εκατομμυριούχος. Οι αριθμοί μάλιστα ήταν συμπληρωμένοι από τον ίδιο, αφού δεν είχε διαλέξει την τυχαία επιλογή. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον τυχερό, όμως πιστεύω πως είναι κάποιος κάτοικος της περιοχής και χαίρομαι που μπορέσαμε να του αλλάξουμε τη ζωή προς το καλύτερο».

  • Πρακτορείο με σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας – Από τον πατέρα στην κόρη

Το πρακτορείο της κ. Μιχαηλίδου μετρά σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας και το παρέλαβε από τον πατέρα της που το λειτουργούσε παλιότερα. Αυτή ήταν η πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία που καταγράφει.

«Το κατάστημά μου είναι ένα από τα παλαιότερα της περιοχής, αφού λειτουργεί εδώ και 47 χρόνια. Το είχε πρώτα ο πατέρας μου 30 χρόνια και εδώ και 17 χρόνια το λειτουργώ εγώ. Είχαμε και στο παρελθόν επιτυχίες, αλλά ποτέ τέτοιου μεγέθους. Έλεγα δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έρθει και σε εμάς μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Ε και τελικά ήρθε!», δηλώνει η κ. Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, εκτός από τον μεγάλο υπερτυχερό, η κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε το βράδυ της Τρίτης και τέσσερις ακόμα νικητές στη δεύτερη κατηγορία οι οποίοι κέρδισαν από 25.993,44 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου