Ο Μ. Τσέπελης, ο Αθλητικός τουρισμός και το υψηλών προδιαγραφών γήπεδο στην κεντρική πλατεία

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Και λέει ο Μ. Τσέπελης στην ανακοίνωση του αναφορικά με την συνέντευξη που παραχώρησε για την  αυτοπροβολή του που πληρώνει ο Ξανθιώτικος Λαός και αφορά το Μπιτς βόλεϊ στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης: «Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στόχευσή μας: την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού», τόνισε και επεσήμανε: «Δίνουμε έμφαση στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας -που είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή μας. Δεν υποτιμούμε όμως τη χαρά, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία -θεμελιώδη στοιχεία για την καλή ψυχολογία όλων των ανθρώπων».

Σημείωσε ότι ο Δήμος Ξάνθης με ένα υψηλών προδιαγραφών γήπεδο στο κέντρο της πόλης, βοηθά στη διάδοση του θεαματικού αυτού αθλήματος, δίνοντας έμφαση στα παιδιά και τους νέους και επισήμανε ότι ο αθλητισμός πέρα από την επαγγελματική πτυχή του, γαλουχεί προσωπικότητες και δημιουργεί πρότυπα.

Αν διαβάσουμε προσεκτικά αυτά που λέει, δίνεται η εντύπωση στον αναγνώστη ότι ο δήμαρχος πραγματικά έχει λύσει τα προβλήματα της πόλης και από την περισευάμενη ενέργειά του, στηρίζει, λέει τον αθλητικό τουρισμό.

Καμμιά φορά η ματαιοδοξία και η κουτοπονηριά,   συνοδευόμενη από αχρείαστα έξοδα, αν δεν καταντάει τραγωδία για τις τσέπες των Ξανθιωτών, αγγίζει το γελοίο του πράγματος.

Με λίγα λόγια, ο Μ. Τσέπελης, αφού γέμισε την Ξάνθη με «πολιτιστικούς» τουρίστες με τις εκδηλώσεις τεραστίου κόστους, όπως οι γιορτές παλιάς πόλης και τα καρναβάλια, είπε να «κλέψει» από την υπόλοιπη Ελλάδα αυτόν τον θεσμό, για να υποστηρίξει λέει τον αθλητικό τουρισμό.

Να κλάψω ή να μειδιάσω.

Και για να μην βαυκαλίζονται τα χρυσοπληρωμένα «φιλικά» – συνεταιρικά –  θα τα έλεγα μέσα ενημέρωσης που τον λιβανίζουν, οι Ξανθιώτες κάθε απόγευμα βγαίνουν στην κεντρική πλατεία λόγω ζέστης και δεν μαζεύονται εκεί  επειδή είναι το Μπιτς βόλεϊ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου