Γιατί ΔΕΝ το κάνατε στο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 «Έφυγαν» και άφησαν πίσω τους άμμο, λεζάντα και... σκουπίδια, «πετώντας» χιλιάδες ευρώ!


-Με την πλήρη ανοχή και «σιωπή» όλης της αντιπολίτευσης, «κατέλαβαν» την κεντρική πλατεία για να κάνουν επί 5 μέρες το... χόμπι τους!

Επί 5 μέρες, στέρησαν από τον Ξανθιώτικο λαό, αυτό που αγαπάει περισσότερο σ’ αυτήν την πόλη...

Την κεντρική του πλατεία! Με την πλήρη ανοχή και ένοχη σιωπή και της ανύπαρκτης αντιπολίτευσης, ξανάφεραν τις νταλίκες τους, ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ σε... άμμο, απευθείας αναθέσεις και αγορές υλικών από τους «κολλητούς» -περιμένουμε να δοθεί στη δημοσιότητα το ποσόν που κόστισε φέτος το beach volley 2 αλλά και το περσινό beach volley 1- και με πιο απλά λόγια, «πέταξαν» για το χόμπι τους χιλιάδες ευρώ, στερώντας για 6 μέρες περίπου (σ.σ.  Γιατί από την Τετάρτη άρχισαν να στήνουν...), το πολυτιμότερο στη ζωή τους!

Την πλατεία Τους!  Την πλατεία μας!


Καταπατώντας ακόμη και τις διαγραμμίσεις των τυφλών, την βόλτα τους, όταν μπορούσαν να κάνουν το πιο απλό πράγμα του κόσμου!

Να ασκήσουν το «χόμπι» τους στον χώρο του Λημνίου, έξω από το κολυμβητήριο, να βάλουν και... διπλάσια άμμο και εξέδρες (σ.σ. Που ούτως ή άλλως ήταν άδειες τις περισσότερες μέρες με θεατές κυρίως αθλητικές...) και να απολαύσουν εκεί και τις «δάφνες» τους!!!Ποιος ο λόγος να «τιμωρήσουν» για δεύτερο φορά χιλιάδες Ξανθιώτες που επιδεικτικά τους γύρισαν την πλάτη, μόνο και μόνο για να κάνουν... επίδειξη;

Και κοντά φυσικά στο φετινό φιάσκο –διότι έτσι δυστυχώς εξελίχθηκε η όλη διοργάνωση- ΄ήρθαν και 3-4 μπουρίνια που χειροτέρεψαν την κατάσταση.


Χθες έφυγαν με τον Φανουράκη να τρέχει πάνω κάτω καταϊδρωμένος διότι ξεκίνησαν και οι εκπτώσεις και οι επαγγελματίες και έμποροι ξέσπασαν δικαίως... και τους δημότες να ευχαριστούν το Θεό που επιτέλους το μαρτύριο τελείωσε!!!


Το απλό ερώτημα όλων των πολιτών, για να μην κατηγορηθούν και ως... αναχρονιστικοί για το «μέγα αυτό» γεγονός!!!

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ (το Beach volley) στον άδειο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου  ή σε κάποιον άλλο χώρο όπως για παράδειγμα εκεί που στήθηκε πρόσφατα το .... Τσίρκο ή απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ (ή και μέσα σ’ αυτό...).

-Ταλαιπωρώντας χιλιάδες Ξανθιώτες που σας ΓΥΡΙΣΑΝ επιδεικτικά την πλάτη!!!

Χθες αργά το απόγευμα καθώς οι φαγάνες μάζευαν την άμμο από την πλατεία (σ.σ. Αλήθεια πόσο μας κόστισε, πόσες χιλιάδες ευρώ πληρώσαμε...) και τα...σκουπίδια που άφησαν θεατές και αθλητές!

«Έφυγαν» επιτέλους και άφησαν πίσω τους άμμο, λεζάντα και... σκουπίδια πετώντας χιλιάδες ευρώ με τα οποία θα μπορούσαν να κατασκευάσουν ένα σιντριβάνι της προκοπής, απαλλάσσοντας και τα τον ιστορικό πλάτανο από το δικό το μαρτύριο!

-Ντροπή Σας Δήμαρχε Τσέπελη που υποτιμάτε τόσο πολύ τον Ξανθιώτικο λαό και κρίμα και για τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη που μετά τις... εκδηλώσεις καράτε (!)  στο Χατζιδάκειο και τις άλλες φιέστες που καμία σχέση δεν έχουν με τον πολιτισμό και την ιστορία του κορυφαίου Μουσικοσυνθέτη... μας έγινες «θαυμαστής» και «οπαδός» του beach volley!

Κρίμα... γιατί "ξεπεράσατε" πλέον και την υπομονή αλλά και τις αντοχές των Ξανθιωτών!

(σ.σ. Τελικά, Μανώλη Φανουράκη μια γαβάθα... Την «γεμίζεις» γάλα –πάντα με το αζημίωτο βέβαια και την ψευδαίσθηση ότι τα ξέρεις όλα... - και την ίδια ώρα μια... κλωτσιά και τα τελειώνεις όλα... Και τον Δήμαρχο Σου... αλλά και τις εμμονές Σου! Όπως επί Λάκη που κέρδισε ο Λάκης Στυλιανίδης για 60 σταυρούς στις εκλογές του 2010. Που από τότε θα τελειώνατε όλοι μαζί... Τσέπελης, Δημήτρης Μπένης, Δημαρχόπουλος, Φανουράκης κι ερχόσασταν σύσσωμοι στο υπόγειο του "Μ΄' κλπ, κι ας έβγαινε ο Πούλιος Δήμαρχος! 

-Σίγουρα δεν θα έφτανε στο σημερινό χάλι του ο Δήμος Ξάνθης ποτέ... 14 χρόνια χαμένα!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου