Απίστευτος Δήμαρχος Τσέπελης! Απών απο το δημοτικό συμβούλιο γιατί ήταν στο Καρυόφυτο, αναζητώντας...υποψήφιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Τον εγκαταλείπουν ο ένας πίσω από τον άλλον -δεκάδες  πρώην υποστηριχτές του δεν θέλουν ούτε το όνομά του ν' ακούνε- δεν μπορεί να τον "σώσει" πλέον κανείς και πόσο μάλλον ο υπόδικος Χασάν Ογλού Φερτούν κι αυτός επάνω στον τρόμο και την μεγάλη ανασφάλειά του....δεν κάνει τίποτε άλλο από να δείχνει τον πανικό και την αγωνία του οτι θα έρθει....τρίτος!!! 

Οπότε και μετά αρχίζουν και τα...δύσκολα, αφού θυμίζουν και το λαϊκόν άσμα, "Της Φυλακής τα Σίδερα, είναι για τους...."θησαυρίζοντες" όπως θάλεγε και πρώην φίλος μου αλλά και πρώην εχθρός" του!

"Δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης χθες  Τετάρτη  21/6 στις 19.00 και...
Απών ο δήμαρχος Τσέπελης  που ... σέβεται τόσο πολύ τους δημοτικούς συμβούλους και τους θεσμούς από την συνεδρίαση...- όπως απών και το υπηρεσιακό τζιπ που απο 1/9/2019 μέχρι και σήμερα έχει μετατρέψει και χρησιμοποιεί ως... ΙΧ για να μη ξοδεύεται!!! .Και δείτε τι έγινε...
Σε ερώτημα λοιπόν από την αντιπολίτευση, που είναι ο Δήμαρχος Τσέπελης, απάντησε ο Μανώλης Φανουράκης ως εξής:  "Έχει ανειλημμένες ...υποχρεώσεις" 
-Δεν μας είπε όμως ο Μανώλης  πως... απλά ο Δήμαρχος Τσέπελης που απουσίαζε, ήταν στο Καρυόφυτο για κουβεντούλα, ποτάκι και το γνωστό μπίρι μπίρι και υποσχέσεις για να ....  βρει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους!!!
-Και ιδού και η αποκλειστική φωτογραφία ντοκουμέντο!! 
(σ.σ. Άπαιχτος ο Τσέπελη, άπαιχτος κι ο Φανουράκης..ποιο άπαιχτοι όμως οι Σταυρουπολίτες που τον ¨ξεσκέπασαν" για τα καλά, για μια ακόμη φορά...!)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου