Διάψευση και απο τον δημοφιλή γιατρό Φίλιππο Φιλίππου: Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω υποψήφιος με τον Τσέπελη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Διέψευσε και η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου (ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΛΙΑ Ξάνθης) την περίπτωση να κατέβει υποψήφια με τον Τσέπελη!

Με λιτή αλλά ξεκάθαρη δήλωση, ο ιδιαίτερα δημοφιλής πρώην διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης γιατρός Φίλιππος Φιλίππου, διέψευσε κατηγορηματικά την "φήμη" που διέρρευσε το περιβάλλον του Δήμαρχου Τσέπελη και του Μανώλη Φανουράκη ότι, "έκλεισε και θα κατέβει με την παράταξή τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023".

"Δεν υπήρχε....Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τον Τσέπελη", ξεκαθάρισε ο ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης γιατρός χειρούργος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Φίλιππος Φιλίππου, επί χρόνια στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που στηρίζει ήδη ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του νεαρού Υποψήφιου Δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού. 

Το όνομα του Φίλιππου Φιλίππου όπως και της δραστήριας Προέδρου του Ζωοφιλικού Συλλόγου "Αδεσποτούλια" Ξάνθης Άννας Μαρίας Ζαφειριάδου κυκλοφόρησαν έντονα τις τελευταίες μέρες απο το περιβάλλον του Δήμαρχου Τσέπελη και του Φανουράκη οτι "κατεβαίνουν υποψήφιοι μαζί τους", ωστόσο και οι δυο διέψευσαν κατηγορηματικά ΄τις φήμες. 

"Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο..." ξεκαθάρισαν και οι δυο. 

Επισημαίνεται ότι   η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αδεσποτούλια Ξάνθης» και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής κ. Άννα – Μαρία Ζαφειριάδου πρόσφατα  και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης Πασχάλη Γιώρη, προκειμένου να συζητήσουν μαζί, θέματα που αφορούν τόσο στα αδέσποτα όσο και στα δεσποζόμενα ζώα. 

Ενώ διέψευσε και την είδηση ότι ο σύλλογος πήρε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα από τον Δήμο  Ξάνθης για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στα αδέσποτα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου