Οι άντρες προτιμούν τις δύσκολες Γυναίκες; Μύθοι και αλήθειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Από τα εφηβικά σου χρόνια αρχίζεις και ανακαλύπτεις τι είναι flirt, σχέση, sεx. Άπειρες συζητήσεις, υπερανάλυση της κάθε λεπτομέρειας με αποτέλεσμα να χτιστούν κάποιες αλήθειες που έγιναν οι βασικές αρχές του ερωτικού παιχνιδιού. Όμως πόσες από τις αλήθειες που χαρακτηρίζουν μια σχέση ισχύουν στην πραγματικότητα;
Ας τις δούμε για να τις καταρρίψουμε!

Θα καταλάβεις αμέσως αν είναι ο/η ιδανικός/η για εσένα
Πρόκειται για μεγάλη παγίδα τελικά. Οκ, να καταλάβω ότι εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό. Πως θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή αυτό; Θέλει κάποιο χρόνο. Γιατί αν πιστέψεις πως βρήκες το απόλυτο έτερο ήμισυ θα σε ωθήσει στο να δημιουργήσεις ένα σενάριο απαιτήσεων και προσδοκιών που, φυσικά, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αν χωρίσεις και τα ξαναβρείς, αποκλείεται να διαρκέσει η σχέση σας
Είναι τόσα τα ζευγάρια που χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν και μετά είναι καλύτερα από ποτέ και άλλα που λένε τέλος και δεν γυρίζουν να κοιτάξουν πίσω. Όλα κρίνονται στο πόσο επιθυμεί ο ένας τον άλλον. Αρκετές φορές ένας mini χωρισμός μπορεί να ωφελήσει το ζευγάρι, εφόσον τους δίνει τη δυνατότητα να δουν τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και να δουλέψουν πάνω στα προβλήματά τους ώστε να τα λύσουν και να είναι καλύτερα μετά. Όμως ορισμένοι φοβούνται να χωρίσουν, διότι τους αγχώνουν οι αλλαγές. Αν τα προβλήματα που είχατε υπάρχουν και μετά την επανασύνδεση τότε είναι καλύτερα να μην έχεις σχέση από το να έχεις και να μην σε ικανοποιεί.

Οι άντρες προτιμούν τις δύσκολες γυναίκες
Δεν μπορεί αυτή η άποψη να είναι απόλυτη. Καταρχήν πως ορίζει κανείς την έννοια δύσκολη; Εννοείται πως είναι διατεθειμένος να περάσει τα πάνδεινα αν κρίνει ότι είναι η κατάλληλη γι’ αυτόν αλλά αυτό που κατά βάση ισχύει είναι ότι όλα τα αγοράκια θέλουν normal κοριτσάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου