Και ο Τσαμούρ είπε "όχι" στον Δήμαρχο Τσέπελη να κατέβει μαζί του! Τον επισκέφθηκε δυο φορές στο σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Ο Εισαγγελέας κάλεσε (ήδη κατέθεσε στην Πταισματοδίκη...), την πρώην διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Κατερίνα Μανά για τον ... "δρόμο" που ήθελαν να ανοίξουν κάποιοι "οικοπεδούχου" στην περιοχή της Λεωφόρου Στρατού!

Ο ένας πίσω από τον άλλον μετά την επίσημη κάθοδο του Στράτου Κοντού, "εγκαταλείπουν" τον Δήμαρχο Τσέπελη και τώρα πλέον, αρνούνται να κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μαζί του μολονότι τους ...'τραπέζωνε" συχνά πυκνά και μολονότι τους έχει τάξει οτι θα τους δώσει την...αντιδημαρχία καθαριότητας. 

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο σημερινό σύστημα του Δήμου Ξάνθης, "δυο φορές πήγε στο σπίτι του  γνωστού Τσαμούρ ο Δήμαρχος Τσέπελης ενώ παράλληλα ζήτησε την παρέμβαση και γνωστών εργολάβων που συνεργάζονται μαζί του στις οικοδομές τους, προκειμένου να πεισθεί και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί του επίσημα, αλλά ο τελευταίος...αρνείται πλέον!!!

Μάλιστα όταν ο Δήμαρχος Τσέελης του είπε να του δώσει τουλάχιστον ένα από απο τα παιδιά του ως υποψήφιο  και πάλι ο Τσαμούρ, αρνήθηκε λέγοντας, ¨΄έχουμε τις επιχειρήσεις μας, δεν θέλουμε να εμπλακούμε με την πολιτική...Ήδη βρήκαμε τον μπελά μας με αυτήν την ιστορία."

Κύκλοι πάντως της δημαρχίας ισχυρίζονται ότι ο Τσαμούρ είναι έντονα οργισμένος με τον Δήμαρχο Τσέπελη και τις υπηρεσίες του Δήμου, γιατί του οφείλουν λεφτά, και  δεν μπορεί να αγοράσει  νέα ακίνητα στην ....Τουρκία όπου επενδύει συνεχώς!!!! 

(σ.σ. Αντικείμενο έρευνας από τις αρμόδιες υπηρεσίες φυσικά για τον τεράστιο πλουτισμού του συγκεκριμένου κυρίου...)

Μάλιστα ο  Τσεμίρ διαμαρτύρεται έντονα δεξιά κι αριστερά οτι "καθυστερούν να του πληρώσουν απο το Δήμο Ξάνθης ένα σημαντικό ποσόν που του δόθηκαν  με απευθείας τηλεφωνικές....αναθέσεις  απο τον ίδιο τον Δήμαρχο Τσέπελη, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν συμβάσεις για τα συγκεκριμένα έργα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης, καθώς δεν υπογράφουν οι υπάλληλοι!!!

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά.... Πληροφορίες μας απο την άλλη λένε οτι θέλει να φύγει πλέον με σύνταξη η Κατερίνα Μανά μετά την τελευταία κλήση της απο τις Εισαγγελική αρχή για την γνωστή υπόθεση καθαρισμού του γνωστού οικοπέδου πίσω από τις σιδηροδρομικές γραμμές της Λεωφόρου Στρατού, για την οποία ήδη έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά και από τους κατοίκους της περιοχής. 

Παράλληλα η Κατερίνα Μανά χρεώνεται και τις "ανακρίσεις" για το περιβόητο σκάνδαλο στην Κοινωνική Πρόνοια στο οποίο όπως είναι γνωστό, ήδη υπάρχουν πρωτόδικες καμπάνες!Κάτω τα χέρια απο την περιουσία των κατοίκων της περιοχής Λεωφόρου Στρατού με τον περίεργο ... "δρόμο" που πήγαν  ν' ανοίξουν στην περιοχή με έγγραφο ...καθαρισμού που υπογράφει η Μανά τον Ιούνιο του 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου