Τι καταγγέλλει η Πρόεδρος Χρυσούλα Μεϊμαρίδου των ΜΠΡΟΣΤΑ για την λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

 

Σε δήλωση της αναφορικά με το Τοπικό Συμβούλιο Ξάνθης η Πρόεδρος κυρία Σούλα Μειμαρίδου αναφέρει:

Παρέλαβα μια κατάσταση τραγική.
Έχω διαβάσει καλά την νομοθεσία που αφορά τα τοπικά συμβούλια.
Σίγουρα θέλει προσπάθεια και σκληρή δουλειά, ώστε να δώσουμε στον συγκεκριμένο θεσμό, την αίγλη που του αναλογεί. 
Με ευθύνη του προηγούμενου Προέδρου, υπήρχαν ακόμη και τηλεφωνικά συμβούλια, γεγονός που παραδέχτηκε ο ίδιος στην προηγούμενη συνεδρίαση.
 
Ο προηγούμενος Πρόεδρος λειτουργούσε καθαρά με καθοδήγηση από την προηγούμενη παράταξη που ανήκει. Ενώ εγώ, ως Πρόεδρος, δεν βλέπω παρατάξεις, αλλά ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο. 

Έχω άριστη συνεργασία με τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου και υπάρχει αλληλοεκτίμηση, εξαιρουμένου του κύριου Χασάπη, του οποίου προφανώς δεν του άρεσε η εκλογή μου. Δυστυχώς για εκείνον έτσι λειτουργεί η δημοκρατία. 
Θα προσπαθήσω να διορθώσω όλες εκείνες τις στρεβλώσεις και νοοτροπίες που δημιούργησε η δική μου θητεία. Δεν ευθύνονται οι πολίτες της Ξάνθης εάν ο κ. Χασάπης θέλει να κάνει μικροπολιτική. 

Είμαι Πρόεδρος όλων την Ξανθιωτών και όχι μιας συγκεκριμένης παράταξης. Δε θα ακολουθήσω το "διαίρει και βασίλευε" που οι προκάτοχοι ξέρουν να υπηρετούν. Δεν έχω σκοπό να χωρίσω αλλά να ενώσω. Θα ζητήσω από όλα τα μέλη του συμβουλίου μου να κάνουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη λειτουργία του συμβουλίου. Μαζί θα αποφασίσουμε και μαζί θα φέρουμε τον τόπο μας μπροστά.

Με εκτίμηση

Μεϊμαρίδου Χρυσούλα
Πρόεδρος Τοπικού 
Συμβουλίου Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου