Δημοσίευμα-ΣΟΚ: «Ο Ρουμπέτης εμπλέκεται στα συμβόλαια δολοφονίας δύο δημοσιογράφων: του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

 


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που επικαλείται η ιστοσελίδα newsbreak, το όνομα του Βασίλη Ρουμπέτη, που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό, μέσα σε αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, εμπλέκεται στα συμβόλαια δολοφονίας δύο γνωστών δημοσιογράφων: του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη!

Μάλιστα, στην περίπτωση του Στέφανου Χίου το συμβόλαιο εκτελέστηκε, ο δημοσιογράφος όμως γλίτωσε από θαύμα με δύο σφαίρες στο σώμα του!

Στην περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη, το συμβόλαιο φαίνεται να ακυρώθηκε, μετά από εμπλοκή συνεργών του δολοφονημένου Ρουμπέτη σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, που εξελίχθηκε σε σύρραξη. Μάλιστα, ως «προξενητής» μεταξύ του εντολέα και του δολοφόνου, «φωτογραφίζεται» είτε άνθρωπος των media, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις και με τους δύο, είτε υψηλόβαθμος -δολοφονημένος πλέον- μαφιόζος!

Επίσης, το newsbreak υπογραμμίζει ότι αυτές οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θα μπορούσαν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν, εφόσον ανοίξουν οι συσκευές που χρησιμοποιούσε ο δολοφονημένος και διερευνηθούν όλες οι επαφές του, σε βάθος τετραετίας, κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολο, βλέποντας την ομερτά που έχει επιβληθεί γύρω από την δολοφονία, αλλά και την δράση του Ρουμπέτη.

Το δημοσίευμα του newsbreak αναφέρει τα εξής:

«Η υπόθεση της διπλής δολοφονίας του επαγγελματία δολοφόνου και του γαμπρού του στον Κορυδαλλό μπορεί να ξετυλίξει τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης.

Η εμπλοκή όμως κορυφαίων οικονομικών παραγόντων του τόπου, καθώς και ανθρώπων των ΜΜΕ, καθιστά την εξιχνίαση της υπόθεσης ως όνειρο θερινής νυκτός στην Ελλάδα, που κάνει ακόμα και την Κολομβία να μοιάζει υπόδειγμα του «νόμος και τάξη».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Βασίλης Ρουμπέτης εμπλέκεται στα συμβόλαια δολοφονίας δύο δημοσιογράφων: Του Στέφανου Χίου και του Κώστα Βαξεβάνη.

Στην περίπτωση του Στέφανου Χίου το συμβόλαιο εκτελέστηκε, ο δημοσιογράφος όμως γλίτωσε από θαύμα με δύο σφαίρες στο κορμί του.

Στην περίπτωση του Κώστα Βαξεβάνη το συμβόλαιο φαίνεται να ακυρώθηκε έπειτα από εμπλοκή συνεργών του δολοφονημένου σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών, που εξελίχθηκε σε σύρραξη. Ενώ ως «προξενητής» μεταξύ του εντολέα και του δολοφόνου, «φωτογραφίζεται» είτε άνθρωπος των media, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις και με τους δύο, είτε υψηλόβαθμος – δολοφονημένος πλέον – μαφιόζος.

Αυτές, λοιπόν, οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θα μπορούσαν να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν, εφόσον ανοίξουν οι συσκευές που χρησιμοποιούσε ο δολοφονημένος και διερευνηθούν όλες οι επαφές του, σε βάθος τετραετίας.

Βλέποντας, όμως, την ομερτά που έχει επιβληθεί γύρω από την δολοφονία, αλλά και την δράση του Ρουμπέτη, κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά αμφίβολο.

Δείγμα και αυτό της σήψης, στην οποία έχει βυθιστεί η Ελλάδα του 2023».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου